Austin Scarlett, Bridal Fashion Week, Spring 2015

Austin Scarlett tavaszi menyasszonyi ruha kollekció – 2015

Az időtlen eleganciát, a régi Hollywoodi csillogást idézi fel a Ranway projekt. Austin Scarlett legújabb menyasszonyi ruha kollekciója a drámaiság és a kifinomultság tökéletes keveréke. Klasszikus minták újraértelmezésével hozott létre hozott létre elegáns modern menyasszonyi ruhákat, melyeket a szinte láthatatlan nyakvonalak, ütős szoknyák, kacér redőzött hátidom jellemeznek.

Inbal Dror, Bridal, Spring 2015, New York

Inbal Dror tavaszi esküvői ruha kollekció – 2015

Inbal Dror legújabb kollekciója a részletekig eklektikus, tele fülledt romantikával. A pezsgő színű ruhák elkápráztató vonalvezetéssel, egy sor lenyűgöző nyakvonallal, a klasszikus és kedves csónak alakú V kivágással, finom csipke rátétek, és csillogó gyöngysorok, és virágos díszítések alkalmazásával sugallják, hogy Dror odafigyel a részletekre.

Carolina Herrara, Bridal Fashion Week, Spring 2015

Carolina Herrera tavaszi esküvői ruha kollekció -2015

Carolina Herrera kollekcióját a klasszikus romantika a szépség és a minőségi anyagok felhasználása emelte a 2015-ös menyasszonyi ruhák élvonalába. A rétegek, a buja tüll, selyem és csipke kialakítása, hangsúlyozzák hogy a luxus minőségű anyagokból páratlan dimenziójú ruhák készíthetők. a kollekcióban túlcsordul a virágos csipke alkalmazása a gyöngyfűzés, az elsöprő bő tüll.

Oscar de la Renta, Bridal Fashion Week, Spring 2015

Oscar de la Renta tavaszi menyasszonyi ruha kollekció – 2015

Oscar de la Renta számomra az egyik legkedvesebb tervező sokoldalúságával lenyűgözött, ha egy elegáns selyem ruhát látok tőle könnyű selyemből, vagy egy tengerpartra szánt bikinit mindig lenyűgöz sokoldalúsága. Nincs ez másképp 2015-ös esküvői ruha kollekciójával sem a ruhákban megjeleni a tökéletes elegancia és dráma, mintha minden menyasszony ezeket a ruhákat kereste volna.

levendulas meghivo350x190

Csináld magad – Levendulás esküvői meghívó

Talán a Csináld magad rovatunk, legegyszerűbb és egyben legszebb ötletét mutatom ma be. Mindenkinek gondot okoz a tökéletes meghívó kiválasztása, időben el kell készülnie, hogy mindenkihez eljusson. De milyen kedves dolog az ha a meghívónkat saját magunk készítjük el.

Amsale, Bridal Fashion Week, Spring 2015

Amsale tavaszi menyasszonyi ruha kollekció – 2015

A karcsú, egyszerű és elegáns forma jellemezte a kifutót Amsalel 2015-ös tavaszi esküvői ruha showján. A ruhákat a klasszikus, tiszta, fényes stílus, és a nőies formák kiemelése jellemezte, halvány rózsaszín és vanillia árnyalatainak felhasználásával.

Monique Lhuillier Bride, Bridal Fashion Week, Spring 2015

Monique Lhuillier tavaszi esküvői ruhák – 2015

John Singer Sargent festményeiből merítve készítette el Monique Lhuillier legújabb kollekcióját, melynek címe „Mennyei álmodozás” melyet egy sor gyönyörű vonalvezetés, bonyolult gyöngyfűzés és rendkívüli textúra jellemez.

zsineg_virag 350x190

Csináld magad – Zsinegvirág

Egy egyszerű, de elragadó virág elkészítési módját szeretném veletek ma megosztani. Bármilyen méretben könnyen elkészíthető, így a szalvétától kezdve a köszönőajándék dobozán át bármit díszíthetünk vele.

gt076_rosenap01_xl_360x190

Szalvéta hajtogatás – Rózsa

Nehezen tudnám elképzelni, hogy egy romantikus vacsora közben egy morzsa beszennyezze a partnerem arcát. Őt úgy minden tökéletességében szeretem látni. Szerettem volna számára egy egyedi megdöbbentő terítéket kitalálni, mely tovább emeli a vacsora fényét, és akkor akadtam az interneten erre az igen egyszerű és mutatós rózsa ihlette kompozícióra.

klasszikus eskuvoi tortak 350x190

Klasszikus és elegáns esküvői torták – 2014

A szívemhez talán a hagyományos elegáns esküvői torták álnak a legközelebb. Valahogy megidézik a gyermekkorom esküvőit, amikor szép fehér torták voltak az esküvőkön, agy vajkrémmel bevonva, és estenként egy a fiók mélyéről előkerült, és nagy becsben tartott piros vagy kék szalaggal díszítették.

Christos, Bridal Fashion Week, Spring 2015

Christos tavaszi esküvői ruhák – 2015

A piruló menyasszony vegye tudomásul: a legfrissebb Christos kollekció tisztelgés a pirulás a rózsás árnyalat előtt. A szín finom célzás ez a kollekció játszani akar a határokkal, hagyományokkal a melegséggel és a nőiességgel.

glam 350x190

Glam Esküvői torták – 2014

Ki ne szeretné a régimódi csillogást? Oké talán nem mindenki, én se, de rengeteg masszív glam rajongó létezik. Habár szerintem ezek a torták úgy néznek ki, mint én a legtöbb hétköznapon amikor kiesek az ágyból, és felöltözök a sötétben.

elizabeth-fillmore-spring_350_190

Elizabeth Fillmore 2015-ös tavaszi esküvői ruha kollekció

Elizabeth Fillmore 2015-ös tavaszi menyasszonyi ruha kollekciója tele van ultra-nőies vonalakkal, és légies, romantikus részletekkel, tovább víve a 2014.es őszi kollekció főbb jegyeit. A bemutató helyszínének egyetlen botanikai díszítő eleme egy hatalmas élő virágdísz volt, mely romantikus hangulatot biztosított.

350x190_szek

Egyedi és kreatív esküvői székdekorációs ötletek

Szorít titeket a költségvetés, vagy csak egy meghitt kis létszámú családi esküvőt akartok mutatunk nektek néhány kreatív dekorációs ötletet melyeket akár saját magatok is megvalósíthattok. Elő kerestünk néhány régi széket a padlásról, melyek stílusukban eléggé különböznek egymástól hogy mindenki számára megfelelő ötletet nyújthassunk.

modern_torta_350x190

2014 legszebb modern esküvői tortái

Ha hétfő akkor torták és édességek, ma a modern esküvői torták világába vezetünk el benneteket. Ha egy igazán modern, extravagáns esküvőt szeretnél tartani, amolyan nagyvárosiast, ahol a helyszín, egy galéria, vagy egy modern raktár, akkor itt az ideje hogy elfelejtsd az egyhangú hagyományos fehér esküvői tortákat, és vess egy pillantást a modern esküvői tortákra.

Rivini tavaszi eskuvoi ruha kollekcio 350x190

Rivini tavaszi esküvői ruha kollekció (2015)

Játék az árnyékokkal. és a vonalakkal Rita Vinieris legújabb kollekciója mely a fotográfia világából merített ihletet. Ez a lenyűgöző képi világ mely felvonultatja a textúrált hímzést, csipke paneleket és szemet gyönyörködtető gyöngysorokat.

Facebook
Fő támogatónk:
csermely_200x400
Média támogatónk
200x400_Szuperinfo
Támogatóink
andromeda_eskuvotrend_235x400 öcsi_banner_235x400 klerine235x400 banner evelin235_400 oltonyhaz_235x400 luxlimo_200_400