mira_350x190

Mira Zwillinger 2015-ös tavaszi menyasszonyi ruha kollekciója

Az olasz Mira Zwillinger 2015-ben is hű maradt az időtlen és elegáns, fehér és krém színű kelmékhez, kézzel hímzett és díszes gyöngyfűzésekhez. Ez a kollekció külön hangsúlyt fektet a dekoltázsra és a nyakvonalra, filigrán újjak finom díszítésekkel tervezték, hogy tökéletes…

rusztikus350x190

Rusztikus esküvői torták – 2014

Folytatva sorozatunkat, most a rusztikus esküvői tortákat mutatjuk be nektek. A blogokat és az esküvői oldalakat ellepték a rusztikus, elegáns pajták, zsákvászonok, és pamutok között készült fotók. A trend nem kímélte az esküvői tortákat sem. A rusztikus esküvői torta csupasz piskóta, más néven meztelen esküvői torta.

 

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Egyedi és kreatív esküvői székdekorációs ötletek

Egyedi és kreatív esküvői székdekorációs ötletek

Szorít titeket a költségvetés, vagy csak egy meghitt kis létszámú családi esküvőt akartok mutatunk nektek néhány kreatív dekorációs ötletet melyeket akár saját magatok is megvalósíthattok. Elő kerestünk néhány régi széket a padlásról, melyek stílusukban eléggé különböznek egymástól hogy mindenki számára megfelelő ötletet nyújthassunk.

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Anna Campbell legújabb esküvői ruha kollekciója, az “örök összefonódás”

Anna Campbell legújabb esküvői ruha kollekciója, az “örök összefonódás”

Mikor azt hittem hogy Belle Ivoire gyűjtemény volt a megtestesült díszlet a menyasszonyi ruha kollekció között akkor láttam meg hogy van aki nála is jobban csinálja. Anna Campbell ausztrál tervező legújabb menyasszony kollekciója az “örök összefonódás” biztos hogy ellopja az összes menyasszony színét az egész világon.

Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Talán ez a leg szexisebb leg ellenállhatatlanabb esküvői ruha kollekció amelyet valaha láttam?

Talán ez a leg szexisebb leg ellenállhatatlanabb esküvői ruha kollekció amelyet valaha láttam?

Igen azt hiszem, ez lehet az. A tervezők egyre merészebbek, a menyasszonyok egyre bátrabb ruhákat viselnek, áttetsző részekkel, mély kivágásokkal, csupasz háttal testhez simuló feszes fazonokat, mély dekoltázsokkal, melyek egyre jobban kiemelik a test körvonalait. Hirdetve igen szexi vagyok!

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Divine Atelier: Poetica 2014 menyasszonyi ruha kollekció

Divine Atelier: Poetica 2014 menyasszonyi ruha kollekció

Szeretjük a menyasszonyi ruhákat, mert romantikusak, érzékiek, és hihetetlenül elegánsak, Divine Atelier román tervező legújabb kollekciója mindezt egyben tükrözi. Poetica egy eklektikus gyűjtemény, melyben minden ruha különleges az elsőtől az utolsóig.

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Álom nászút Primmer Ildikó felajánlásásval

EsküvőTrend 2014 Veszprém Kiállítás és Vásár fődíja

Múlt héten kiállításunk utolsó napján kihúztuk tombolánk fődíját, egy 2 személyes élménynászútat a görögországi Makrogyalosra, melyet a rendezvény szervezője Primmer Ildikó ajánlott fel a nyertes jegyespárnak.

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Szalvétahajtogatás – Korona

Szalvétahajtogatás – Korona

Szeretnéd, ha vacsora vendégeid hercegnek érezzék magukat, de nincs vörös szőnyeged? Kezeld őket úgy, mint a királyokat, és mindegyiknek készíts egy koronát! Akkor használhatod ezt a szalvétahajtogatási formát, ha fenti bevezetés szerint nagyon ki akarsz tenni magadért.

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Romantika és hóbort

Romantika és hóbort : Anna Georgina 2014-es menyasszonyi ruha kollekció

A dél afrikai tervezők által megálmodott kollekció első menyasszonyi ruha sorozata 2012-ben jelent meg. Az első kollekció nem titkolt célja a helyi különleges piac kielégítése volt, egy olcsó és megfizethető, de mégis elegáns ruhakölteményekkel. 2014-re a fő cél nem változott a ruhák megállják helyüket a világ nagy márkái között miközben megfizethetők maradtak.

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Klériné Szabó Tünde esküvő- és rendezvényszervező tanácsai

Klériné Szabó Tünde esküvő- és rendezvényszervező tanácsai

Kedves Házasulandó Párok, tudom mennyi eldöntendő és izgalmas kérdés merül fel a Nagy Napotok szervezése közben.
Néhány gondolat, ami talán a segítségetekre lesz, hogy merre is induljatok!?
Trendi-modern, romantikus-habos, egyedi-rendhagyó…

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Badgley Mischka 2014 tavaszi esküvői ruha kollekció

Badgley Mischka 2014 tavaszi esküvői ruha kollekció

Mark Badgley és James Mischka tervező párost talán nem kell bemutatni, őstehetség tervező páros, Hollywood kedvenc designerei. A páros együtt járt iskolába, majd 1988-ban megalapították a Badgley Mischka márkát. Vouge az évszázad legjobb tervező párosának kiáltotta ki őket.

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Az Öltönyviselés etikettje

Az Öltönyviselés etikettje

Az elegáns öltöny komoly benyomást kelt, viselőjének tartást és méltóságot ad. Önmagában mégsem elegendő egy jobbfajta öltöny megvásárlása. Fontos, hogy az öltönyt hordó férfi figyeljen azokra az etikett szabályokra, amelyek e népszerű viselet hosszú története során kialakultak.

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Dennis Basso 2014-es tavaszi esküvői ruha kollekciója

Dennis Basso 2014-es tavaszi esküvői ruha kollekciója

Kleinfeldes látogatásom során, találkoztam Dennis Basso különleges esküvői ruháival. Basso ruháit elsősorban az érettebb Nők (mind fizikailag, mind anyagilag) számára tervezi, akik tudják, hogy mit akarnak, és nem csak a design, hanem a részletek is fontosak számukra

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Köszönő ajándék ötletek

Köszönő ajándék ötletek

Tengerentúli utunkon találkoztunk néhány figyelemre méltó köszönő ajándék ötlettel, amelyeket akár kis hazánkban is elkészíthetünk. A köszönő ajándékok mindig keserédes pontja az esküvői terítéknek, mert egyedinek, a pár ízlését és személyiségét tükrözőnek kell lennie, és közben illeszkednie kell az ünnepi asztal díszítéséhez.

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Say Yes to the Dress - Mondj igent a ruhára!

Say Yes to the Dress – Mondj igent a ruhára!

A TLC nagysikerű műsorának helyszínén New Yorkban, a Kleinfeld Esküvői Ruhaszalonban jártam az ünnepek alatt,mivel az EsküvőTrend Kiállítás szervezőjeként, valamint esküvőszervezőként is fontosnak tartom, hogy tisztában legyek a nagyvilág legújabb trendjeivel.

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Segítség nősülök!

Segítség nősülök!

Hól válasszak magamnak megfelelő öltönyt? – A vőlegény ruhájának kiválasztásánál ugyanúgy számos apró döntést kell meghozni, min a menyasszonyi ruha kiválasztásánál. Fontos, hogy jól döntsön, hiszen amilyen esküvői viseletet választ, abban kell eltöltenie majd élete egyik legszebb napját!

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Yumi Katsura japán vezető esküvői ruha tervezője

Yumi Katsura japán vezető esküvői ruha tervezője

Yumi Katsura japánban, Tokióban látta meg a napvilágot, az egyetem után Párizsba költözött, hogy tökéletesítse tervezői tudását. 1964-ben nyitotta meg japán első esküvői ruha szalonját és mutatta be első esküvői ruha kollekcióját.

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Esküvő utáni teendők

Esküvő utáni teendők

Sokat olvashattatok nálunk már arról hogy mi a tendőtök az esküvő elő készítésénél, milyen sorrendben tegyünk, de egyáltalán nem foglalkoztunk még azzal, hogy mi a teendőnk esküvőnk után. Most ezeket szedtük nektek össze, hogy a hátralévő ügyek intézése, és a megváltozott mindennapok házas hangulata felhőtlen legyen.

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Mihez mit igyunk?

Mihez mit igyunk?

Ebben a kérdésben nehéz egységesnek lenni, ebben egyetértenek a bor-gasztronómia jeles képviselői is. Azt az alapvető kijelentést, mely francia földről származik, miszerint fehér húsokhoz fehérbort, vörös húsokhoz vörös bort adjunk, sok igazságot tartalmaz, de érdemes árnyalni a képet.

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Borítékba rejtett csodák

Borítékba rejtett csodák

Fiókomat rendezgettem, rendszereztem mikor kezembe kerültek az elmúlt években kapott esküvői meghívók tucatjait. Magam is meglepődtem, ugyan miért tartottam meg őket, és most is feltett szándékom volt kidobni mind egy szálig.

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Vera Wang 2014 őszi/téli kollekció

Vera Wang 2014 őszi-téli kollekció

Vera Wang ismét hozta a formáját. A tervező 2012 őszén a fehér neműk ihlette esküvői ruháival döbbentette meg a világot, akkor minden esküvői ruhája feketében és árnyalataiban pompázott, majd 2013 tavaszán megtalálta a vörös színt. Akkor minden egyes ruhája piros, bordó, cinóber és vörös árnyalatban pompázott. 2013-ban a többi tervező is követte Wangot.

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Mini esküvői torták

Esküvőhöz méltó apró torták

Ha kisebb létszámú esküvőt tartatok, vagy úgy döntötök, hogy minden asztalhoz külön menyasszonyi tortát kértek, akkor a legjobb megoldást az apró 6-8 személyes egyszintes torták adják a legjobb megoldást. Ezek a kis apróságok ugyanúgy lehetnek a menyasszonyi asztal kiemelkedő díszei, mint a több emeletes esküvői torták.

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Lakodalmi ülésrend – Mit lehet és mit nem?!

Lakodalmi ülésrend – Mit lehet és mit nem?!

Az éttermi ülésrend összeállítása körül, két alapvető lehetőség merül fel. Az első lehetőség a vendégek szabadon választott helyekre ülnek, mindenki ahová szeretne, ez egy kis létszámú, vagy vidéki esküvőnél még belefér. De egy nagyobb lakodalomban már szükség lehet az éttermi ülésrendre.

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Carolina Herrera 2014-es tavaszi menyasszonyi ruha kollekció

Carolina Herrera 2014-es tavaszi menyasszonyi ruha kollekció

Venezuelai származású tervező Carolina Herrera 2014 tavaszi kollekciója, feltárja a romantika és könnyedség különleges egyensúlyát, bonyolult csipke rátétes ruháival, kézzel festett motívumaival, ahogy a selymet és organzát kombinálja a platinával, ezüsttel, arannyal.

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Szalvéta hajtogatás – Egyszerű szalvéta tok redőkkel

Szalvéta hajtogatás – Egyszerű szalvéta tok redőkkel

Ez a szalvéta tok hasonló az ezüst evőeszközök tasakjához, annyi különbséggel, hogy plusz két redő található rajta, ezzel tovább emelve az …

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Reem Acra 2014 tavaszi kollekció

Reem Acra 2014 tavaszi kollekció

Reem Acra tudja, hogyan tegye emlékezetes előadássá az esküvőd. 2014-estavaszi gyűjteménye „parázsló érzékiség” drámai és szeszélyes kiegészítőkkel, emelve a hangsúlyt. …

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Borok és ételek

Borok és ételek

A gasztronómiában a borok és ételek ízharmonizációját nemcsak az ételek, hanem a borfajták irányából is megközelíthetjük. Nézzünk meg egy-két alapesetben, mihez mit együnk. …

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém - Eve of milady 2014 tavasz

Eve of Milady 2014 tavaszi kollekció

A díjnyertes esküvői ruhatervező EVA Muscio páratlan ruha terveivel a legfinomabb szövetek és csipkék valamint páratlan hímzései által termet mindenlány számára megfelelő ruhát. …

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár Veszprém kerek köszönő ajéndák doboz

Csináld magad – Kör alakú köszönőajándék doboz

Egy egyszerű köszönőajándék ötlettel indítjuk az évet. Nem kell más hozzá minta szinte összes dekor vagy lakberendezési boltban kapható színes papírpohár. Ezekből a poharak a szivárvány minden színében fellelhetők, így könnyen találunk olyan árnyalatot, amely …

Veszprémi esküvő kiállítás - Oscar de la Renta 2014 tavasz nyár

Oscar de la Renta – 2014 Tavaszi esküvői ruha kollekció

Mára a világ elvárja Oscar de la Renta kollekciójától, hogy kifinomult, és romantikus legyen, de az idei tavaszi kollekciójával igazán kitett magáért, hiszen elhozta a valóságba a mesék világát. Minden nő álma hogy a nagy napon olyan legyen, hogy minden férfi beleszeressen. …

Esküvőkiállítás Veszprém

Berta 2014-es télikollekció 2. rész

Itt a második rész az izraeli menyasszonyi ruhatervező Berta exkluzív és lenyűgöző új 2014-es téli kollekciójáról. A gyűjtemény minden egyes darabja egy igazi műalkotás, kézzel készülnek, pazar selyemből és csipkéből, melyek Párizsból és Milánóból származnak.

Veszprémi eküvő kiállítás

A mindent eldöntő helyszín

A helyszínválasztás valóban döntő fontosságú, sok mindenre ügyelni kell. Szóba jöhet szabadtéri helyszín, ilyenkor vannak erre specializálódott helyszínek, de lehet sátras esküvő is, ami biztos, hogy felejthetetlen lakodalmat biztosít. Ám az időjárás kiszámíthatatlan, ezért …

Veszprémi esküvő kiállítás

Berta 2014-es télikollekció 1. rész

Már régóta vártam ezt a napot, hogy megoszthassam veletek ezeket a lélegzetelállító esküvői ruhákat. Ezen a borongós téli napon hoztunk nektek néhány ruhát a Berta legújabb kollekciójából. Már azt hittem, hogy mindent láttam a világon, …

Veszprémi esküvő kiállítás

Szépséges szemüvegesek

Nem könnyű szemüvegben férjhez menni. Na nem azért, mert bármiféle komplikációt jelentene a fátyol felhajtásában, a gyűrű felhúzásában, vagy éppen az „igen” kimondásában. A probléma a meséknél kezdődik, hiszen egyetlen királylányról se jegyezték le, hogy szemüveges volt, …

Esküvőkiállítás Veszprém

Esküvői divat kalauz

Modern: Egy divatos trendi menyasszony a modern, letisztult stílust kedveli. ez a stílus irányzat minimalista, egyszerű vonalakat takar. Ide minden új, trendi bele tartozik. Itt kiegészítőket nem nagyon használunk. Színek a visszafogott színvilág, fehér tört fehér, esetleg arany.

Veszprémi esküvő kiállítás

Kismamák az oltár előtt

Ma már a menyasszonyok 20 % a gyermekével a pocakjában mondja ki a boldogító igent.
Bármennyire modern, felvilágosult világban élünk – elvileg – áldott állapotban az oltár elé lépni még mindig kicsit kellemetlen érzést kelt …

Veszprémi esküvő kiállítás nyakkendő kötés

Nyakkendőkötés

Az,hogy egy férfi hogyan viseli nyakkendőjét tükrözi az ő személyiségét. A nyakkendő kötésének módja pedig olyan, mint egy szignó (kézjegy) ami teljesen egyéni és utánozhatatlan.
A különböző nyakkendő kötési módok különböző gallértípusokhoz, arcformákhoz és testalkathoz illik.

Esküvőkiállítás Veszprém esküvői ruha

Nicola Anne 2014-es kollekciója

Nicola Harvey-Rowley pályafutása kezdete óta szenvedélyes tervező, ruháit a színházi és TV drámák ihlették. Szakmai gyakorlatát egy gyermekruházati cégnél kezdte, de esélyt kapott az élettől hogy létrehozza saját üzleti vállalkozását. A kezdetek óta számos díjat zsebelhetett be,

Esküvőkiállítás Veszprém esküvői torta

Az év legkreatívabb őszi esküvői tortái 1/4

Őrült jó, über modern, és mégis teljesen romantikus esküvői torták, melyek megérintették a menyasszonyokat az ősz során. Sorozatunkban azokat a kreatív süteményeket szeretnénk nektek bemutatni, amiket a leginkább kedveltek az új földrészen.

Esküvőkiállítás Veszprém koszorús ruha

Szilvakék koszorúslány ruhák

Semmi sem illik jobban egy őszi esküvőhöz, mint a az ősz színeiben pompázó koszorúslányok, ezért bemutatunk nektek néhány ősz legkedveltebb gyümölcse által ihletet ruhát. A szilva az új fekete? Igen. Rengeteg árnyalata van, melyhez könnyen talál az ember kiegészítőket,…

Veszprémi esküvő kiállítás menyasszony vőlegény

Modell munka fiúknak és lányoknak

Veszprémi esküvő kiállításunkhoz 18-30 év közötti modellek jelentkezését várjuk. Nem hátrány ha kezdő vagy, ha nincs tapasztalatod. Hétköznapi fiúk és lányok jelentkezését várjuk a munkára.

Az általunk keresett modellek jellemzői:

Esküvőkiállítás Veszprém férjhez megyek

Hány évesen menjünk férjhez?

Vajon tényleg a korban rejlik a boldog házasság titka? Számos kutatás, felmérés, statisztikai elemzés és esettanulmány után amerikai szakértők előálltak a tutival: megállapították, hogy a nőknek akkor van a legnagyobb esélyük a boldog és tartós házasságra, ha 25 és 30…

Facebook
Fő támogatónk:
csermely_200x400
Média támogatónk
200x400_Szuperinfo
Támogatóink
öcsi_banner_235x400 klerine235x400 banner evelin235_400 oltonyhaz_235x400 luxlimo_200_400 andromeda_eskuvotrend_235x400