koszoruslany_350x190

Milyen színű koszorúslány ruhát válasszunk?

A koszorúslányok ruháinak kiválasztása nem egyszerű feladat, számos kritériumnak kel megfelelni, és fontos, hogy viselői is jól érezzék magukat a tökéletes napon. A tökéletes színárnyalat kiválasztásának alapvető szabályai vannak.

uj_trendi_frizura_350x190

Új trendi frizura ötletek, hogy Te legyél a legszebb a nagy napon!

Ki ne szeretne tündökölni élete nagy napján? Ehhez nem kell más mint egy szép ruha, egy jó smink és egy különleges frizura. Ha a hozzád illő ruha megvan, jöhet a megfelelő hajviselet! Íme néhány nem mindennapi frizuraötlet, hogy akár egy alkalomra, vagy a nagy napra legyen miből inspirációt meríteni.

Vintage-Engagement-Rings_350x190

Vintage stílusú eljegyzési gyűrűk

Mifelénk az a családi szokás, hogy karácsony táján kérik meg a kiszemelt lány kezét, hogy aztán a tavasz vagy nyár folyamán zökkenő mentesen megtörténjen az esküvő. Én ugyan nem szeretném megkérni szívem választottjának kezét, de nagyon szeretném meglepni karácsonyra egy igazi ajándékkal, amelyet tudom, hogy még évek múlva is büszkén visel. Így kezdtem el gyűrűket keresgélni, és közben rá kellet ébrednem arra hogy milyen rengeteg féle gyűrű létezik, ezért a számomra legszebbeket bemutatom számotokra.

Theia-fall_350x190

Theia őszi-téli kollekció- 2015

Don O’Neill soha nem riad vissza a határok feszegetésétől, rajong a különlegességekért, ez tükröződik vissza legújabb Theia menyasszonyi ruha kollekcióján is. A kollekciót a mongóliai téli tájak, és a hófödte Altáj-hegység gyönyörű látványa inspirálta, amelyet O’Neill innovatív tervezési készségével tökéletesen ültetett át téli menyasszonyi ruha kollekciójába. Együttműködve Naadam mongol luxus kötöttáru céggel betakarította a Mongóliai Bayangovi régió teljes kasmír termelését, biztosítva a legjobb minőségű alapanyagot a kötött garbókhoz, és ponchokhoz.

for-love-spring-350x190

& For Love kollekció -2015

Igazi Rock&Roll érzetű kollekció mely magában foglalja a bohókás esküvői, és fekete menyasszonyi ruhákat, az egész gyűjteményen végigvonul a mély V alakú nyakvonal, a nyitott hát. Wild Rose márka mindig a pihentető és elbűvölő esztétikai élményre törekedett, miközben új utakat mutat a divat világának. A 2015-ös kollekciót a merész csipke felhasználás, finom selymek adta luxus, a bársonyos pamut adta puhaság, és a szabadság érzet jellemzi.

unconventional-350x190

Lenyűgöző ruhák, szokatlan esküvőkhöz

Helen Krispis és kreatív csapata egy igazán különleges könnyed menyasszonyi ruha kollekciót állított össze azoknak, akik egy kicsit merészebb modernebb esküvőt akarnak. A ruhák kiegészítői nagyok, és merészek. Túl méretes ajkakkal és nagy vaskos ékszerekkel jelentek meg a modellek a kifutón, melynek hátterét az utcai graffitik ihlették, a nagy vászonra egy sor titkos szerelmi vallomást festettek. Az eredmény szokatlan, de mégis gyönyörű és lenyűgöző!

kleinfeld_350x190

Hogyan válaszuk ki a tökéletes esküvői ruhát: tanácsok Lazarotól

Ha egy olyan esküvői ruhát szeretné magadnak amelyben büszkén mész az oltár elé, mert az egész násznép elájul, akkor kézenfekvő, hogy Lazaro Perezt választod terveződnek. Az amerikai tervező hírnevét a káprázatos, kézzel hímzett, gyöngyökkel díszített ruháknak köszönheti, melyben a nők úgy érezhetik magukat, mint a sztárok a vörös szőnyegen.

eskuvo350x190

Külföldi esküvő jár a gondolatotokban? Tengerparti esküvőre vágytok?

Életetek egyik legszebb élménye lesz a görögországi esküvőtök és nászutatok a görög világ egyik autentikus szegletében, a tengerparti Makrygialoson, ahol átélitek a csodát, aminek fénye megkoronázza az emlékeiteket!

TRX350x190

Mi az a TRX?

Manapság szinte hetente találkozunk valami újdonsággal a fitnesz terén és laikusként nehéz eldönteni, melyik az az eszköz, vagy edzésforma, ami biztos szakmai alapokon nyugszik, hosszú távú és valós eredményt nyújt. Mielőtt edzésmódszert választunk, érdemes preventív szempontokat is figyelembe venni, illetve, hogy melyik edzésből tudok a legtöbbet profitálni a mindennapi életben.

th_ic_03_euromodedonner_diane_legrand_brautkleid_350x190

Csipkecsodák a főszerepben 2015-ben

Mi az aktuális esküvői ruha trend? A nagy divattervezők által meghatározott dolog, mindig hoz valamit, ha nem is teljesen újat, de mindenképpen újszerűen tálalva. A szezon kedvence egyértelműen a csipke, hiszen örök kedvenc ha menyasszonyi ruháról van szó. 2015-ben azonban még nagyobb hangsúlyt kap a klasszikus nőies viselet.

Austin Scarlett, Bridal Fashion Week, Spring 2015

Austin Scarlett tavaszi menyasszonyi ruha kollekció – 2015

Az időtlen eleganciát, a régi Hollywoodi csillogást idézi fel a Ranway projekt. Austin Scarlett legújabb menyasszonyi ruha kollekciója a drámaiság és a kifinomultság tökéletes keveréke. Klasszikus minták újraértelmezésével hozott létre hozott létre elegáns modern menyasszonyi ruhákat, melyeket a szinte láthatatlan nyakvonalak, ütős szoknyák, kacér redőzött hátidom jellemeznek.

Inbal Dror, Bridal, Spring 2015, New York

Inbal Dror tavaszi esküvői ruha kollekció – 2015

Inbal Dror legújabb kollekciója a részletekig eklektikus, tele fülledt romantikával. A pezsgő színű ruhák elkápráztató vonalvezetéssel, egy sor lenyűgöző nyakvonallal, a klasszikus és kedves csónak alakú V kivágással, finom csipke rátétek, és csillogó gyöngysorok, és virágos díszítések alkalmazásával sugallják, hogy Dror odafigyel a részletekre.

Carolina Herrara, Bridal Fashion Week, Spring 2015

Carolina Herrera tavaszi esküvői ruha kollekció -2015

Carolina Herrera kollekcióját a klasszikus romantika a szépség és a minőségi anyagok felhasználása emelte a 2015-ös menyasszonyi ruhák élvonalába. A rétegek, a buja tüll, selyem és csipke kialakítása, hangsúlyozzák hogy a luxus minőségű anyagokból páratlan dimenziójú ruhák készíthetők. a kollekcióban túlcsordul a virágos csipke alkalmazása a gyöngyfűzés, az elsöprő bő tüll.

Oscar de la Renta, Bridal Fashion Week, Spring 2015

Oscar de la Renta tavaszi menyasszonyi ruha kollekció – 2015

Oscar de la Renta számomra az egyik legkedvesebb tervező sokoldalúságával lenyűgözött, ha egy elegáns selyem ruhát látok tőle könnyű selyemből, vagy egy tengerpartra szánt bikinit mindig lenyűgöz sokoldalúsága. Nincs ez másképp 2015-ös esküvői ruha kollekciójával sem a ruhákban megjeleni a tökéletes elegancia és dráma, mintha minden menyasszony ezeket a ruhákat kereste volna.

levendulas meghivo350x190

Csináld magad – Levendulás esküvői meghívó

Talán a Csináld magad rovatunk, legegyszerűbb és egyben legszebb ötletét mutatom ma be. Mindenkinek gondot okoz a tökéletes meghívó kiválasztása, időben el kell készülnie, hogy mindenkihez eljusson. De milyen kedves dolog az ha a meghívónkat saját magunk készítjük el.

Amsale, Bridal Fashion Week, Spring 2015

Amsale tavaszi menyasszonyi ruha kollekció – 2015

A karcsú, egyszerű és elegáns forma jellemezte a kifutót Amsalel 2015-ös tavaszi esküvői ruha showján. A ruhákat a klasszikus, tiszta, fényes stílus, és a nőies formák kiemelése jellemezte, halvány rózsaszín és vanillia árnyalatainak felhasználásával.

Monique Lhuillier Bride, Bridal Fashion Week, Spring 2015

Monique Lhuillier tavaszi esküvői ruhák – 2015

John Singer Sargent festményeiből merítve készítette el Monique Lhuillier legújabb kollekcióját, melynek címe „Mennyei álmodozás” melyet egy sor gyönyörű vonalvezetés, bonyolult gyöngyfűzés és rendkívüli textúra jellemez.

zsineg_virag 350x190

Csináld magad – Zsinegvirág

Egy egyszerű, de elragadó virág elkészítési módját szeretném veletek ma megosztani. Bármilyen méretben könnyen elkészíthető, így a szalvétától kezdve a köszönőajándék dobozán át bármit díszíthetünk vele.

gt076_rosenap01_xl_360x190

Szalvéta hajtogatás – Rózsa

Nehezen tudnám elképzelni, hogy egy romantikus vacsora közben egy morzsa beszennyezze a partnerem arcát. Őt úgy minden tökéletességében szeretem látni. Szerettem volna számára egy egyedi megdöbbentő terítéket kitalálni, mely tovább emeli a vacsora fényét, és akkor akadtam az interneten erre az igen egyszerű és mutatós rózsa ihlette kompozícióra.

klasszikus eskuvoi tortak 350x190

Klasszikus és elegáns esküvői torták – 2014

A szívemhez talán a hagyományos elegáns esküvői torták álnak a legközelebb. Valahogy megidézik a gyermekkorom esküvőit, amikor szép fehér torták voltak az esküvőkön, agy vajkrémmel bevonva, és estenként egy a fiók mélyéről előkerült, és nagy becsben tartott piros vagy kék szalaggal díszítették.

Christos, Bridal Fashion Week, Spring 2015

Christos tavaszi esküvői ruhák – 2015

A piruló menyasszony vegye tudomásul: a legfrissebb Christos kollekció tisztelgés a pirulás a rózsás árnyalat előtt. A szín finom célzás ez a kollekció játszani akar a határokkal, hagyományokkal a melegséggel és a nőiességgel.

glam 350x190

Glam Esküvői torták – 2014

Ki ne szeretné a régimódi csillogást? Oké talán nem mindenki, én se, de rengeteg masszív glam rajongó létezik. Habár szerintem ezek a torták úgy néznek ki, mint én a legtöbb hétköznapon amikor kiesek az ágyból, és felöltözök a sötétben.

Facebook
Fő támogatónk:
csermely_200x400
Támogatóink
Atiszoli_235x400 andromeda_eskuvotrend_235x400 öcsi_banner_235x400 klerine235x400 banner evelin235_400