Vintage stílusú eljegyzési gyűrűk

Mifelénk az a családi szokás, hogy karácsony táján kérik meg a kiszemelt lány kezét, hogy aztán a tavasz vagy nyár folyamán zökkenő mentesen megtörténjen az esküvő. A Vintage ihletésű eljegyzési gyűrűk valahogy a régmúltat idézik, olyanok, mint egy ereklye, mint dédszüleink féltve őrzött gyönyörűen elkészített antik ékszerei.
A régies hangulat mindig foglyul ejt: egyedi bonyolult részletek, alternatív formájú kövek (a színes drágakövek, és kerekre csiszolt gyémántok). Az ilyen típusú gyűrűket három nagy történelmi műfaj ihleti: Victorianus, Edward és Art Deco. A Viktoriánus korszak gyűrűi felidézik, a 19. század végét, gyakran használtak hozzájuk sárga vagy vörös aranyat, a 20. század elején, az Edward korban a gyűrűk híresek voltak a bonyolult részletekről, a dübörgő 20-as évek ihlette Art Deco mozgalom pedig a merész színekről és merész geometriai formákról.

A Vintage ihletésű eljegyzési gyűrűk, magával ragadóak, és szokatlanok, galériánkban most bemutatunk néhányat, amelynek senki nem tud ellenállni és biztos a vágyott szó – „Igen!”