Vámosi Betyár csárda – Catering szolgáltatás

A Vámosi Betyár csárda azon túl, hogy egy kiváló nyári esküvő helyszín, nem csak helyben biztosít esküvői szolgáltatást. Az elmúlt években egyre nagyobb igény mutatkozott arra is, hogy a csárda külső helyszíneken mutassa meg a múlt szokásait és emellett catering szolgáltatást is nyújtson.

12625891_10205709124873051_749619283_n

Mivel nagyon jó kapcsolatot ápolunk több remek esküvő helyszínnel, így van szerencsénk a csárda falain kívül is megmutatni szakmai tudásunk legjavát.

A csárda felkészült csapata az ország egész területére, illetve mobilitásánál fogva határainkon túlra is nagy örömmel utazik, hogy maradandó élményt nyújtson a catering szolgáltatásával az Önök és kedves vendégeik számára.

Vámosi Csárda CateringA csárda természetesen nem csak a tradicionális gasztronómiát képviseli, minden igénynek meg tud felelni. Remek módon ötvözi a jelent és a múltat, igazodik mindenben a párok igényeihez.

A Vámosi Betyár csárda a catering szolgáltatók élvonalába tartozó minőségi szolgáltatással várja a kedves házasulandók megrendeléseit.

Nemes egyszerűséggel! – Vámosi Betyár csárda

Érdeklődni a vamosibetyarcsarda@gmail.com email címen vagy a +36/70/416-84-21-es számon lehet!

Nézz meg minket a Facebook-on!

Vámosi Betyár Csárda Catering