Találd meg a tökéletes szezonális virágokat a menyasszonyi csokrodhoz!

Igazán nehéz dolog megtalálni, a szezon legmegfelelőbb virágait, főleg a téli hónapokban. Összeszedtük nektek a következő fél évre havi lebontásban, hogy melyek azok a virágok, amelyekből a legfrissebb, és leginkább eltartható menyasszonyi csokrodat készítetheted el kedvenc virágkötőddel.

Január
januari_menyasszonyi_csokor

Az orchideák, vagy más trópusi virágok tökéletes kontrasztot adnak a leghidegebb időben. A január talán a legbonyolultabb hónap, a vágott virágok kiválasztásánál, ilyenkor az importált virágok adnak számunkra több féle lehetőséget. Illetve még a klasszikus rózsa, lehet kiváló ár-érték arányú megoldás.

Február

februari_menyasszonyi_csokor

Az üvegházban nevelt tulipánok, végtelen színválasztékot biztosítanak. Könnyen kezelhető növény, mely ideális csokornak, és asztali dekorációnak is.

Március

marciusi_menyasszonyi_csokor

Az első friss illatos virágok hónapja, ezek közül is kiemelkedik a frézia, mely fehér és krém színeivel ideális menyasszonyi csokornak, azonban ne hagyjuk figyelmen kívül a kék és sárga fajtákat se.

Április

aprilisi_menyasszonyi_csokor

Tavaszi esküvő? Ne keress mást, mint a szellőrózsa! Merész színeket, rakott szirmokat kínál, csodálatos vegyes csokrokat hozhatunk létre.

Május

majusi_menyasszonyi_csokor

Az igazi kezdete a virágszezonnak, a búzavirág az egyik legjobb választás. A kék változat a legismertebb, de egyre népszerűbb a fehér, rózsaszín, lila és a vörös is.

Június

juniusi_menyasszonyi_csokor

Ha valaha is kerestél okot, hogy júniusban menj férjhez akkor biztos köztük volt a gyönyörű extravagáns szirmokkal, és finom illattal megáldott babarózsa . Mivel a babarózsa sajnos csak rövid ideig elérhet így igazán különleges választás lehet.