Színes esküvők – Őszi esküvői inspiráció

Tökéletes őszi esküvőhöz keresel színpalettát? Miért nem veszed figyelembe az ősz alapvető színeit? Egy sikkes, rusztikus őszi esküvői dekoráció tartalmazza a gazdag vörös, mint vörös áfonya, vagy merlot, a föld árnyalatait, mint zöld, és poros barna, valamint semleges színeket,mint elefántcsont és tópszín. Ezek a színek tökéletesen működnek együtt és ilyenkor ősszel könnyű őket összehozni.

rustic-chic-autumn-wedding-inspiration-1

Hogyan hozzuk létre…

  • Stílus: Válasz egy szép ruhát, és egy elegáns felsőt, ami mindig kényelmes a hűvös őszi éjszakákon. A vőlegény válasszon egy rusztiküs stólusű öltönyt, az őszhöz illő tweed, vagy gyapjú szövetből, kiegészítőként elegáns csokornyakkendőt és díszzsebkendőt. A koszorűslányokat, is öltöztesd a fent említett árnyalatok valamelyikébe, és  kiegészítőként frissen hullot lombból készült csokorral, vagy hajdíszel tedd tökéletessé megjelenésüket.
  • Irodaszerek: A nátronpapír gyönyörű kaligrafikus betűkkel, egy kis arannyal feldobva tökéletes kelléke az őszi esküvőnek.
  • Virág: Az ősz bővelkedik virágokban. válasszunk Dáliát, Boglárkát, töltőanyagként, bogyókat, őszi leveleket, esetleg tollat.
  • Torta és dísz: A deszert asztalt tele pakolhatod rusztikus pitékkel, felfújtakkal. Központi elemként válasz egy gyönyörű csillogó esküvői tortát. A ceremonia kiegészítőihez, ültetőkártya, vacsorakártya, használj rusztikus kézzel írt szövegeket. Az asztal díszítéséhez használj szezonális gyümölcsöket, mint alma, füge, gránátalma, olcsó elemek, és szorossan kötődnek az őszhöz.

Talán az ősz az egyik legszebb időszak ha az ember esküvőt tervez.

Primmer Ildikó

esküvőszervező
20 945 1987