Színes esküvők – Modern barack és szürke

Az elegáns modern meleg barackszínek ötvözve a szürke színnel tökéletes a modern párok számára, akik valami úja keresnek. A 2016-os esküvői témák kombinálják a hagyományos barack és az éles szürke színt, a részletesen kidolgozott geometrikus elhelyezéssel, létrehozva egy nagyon trendi esküvői arculatot.

modern-blush-and-grey-wedding-inspiration-3

Hogyan hozzuk létre a barack és szürke pillantást…

  • Irodaszerek: Tiszta éles monokróm írószerek a legjobban. Párosítsd a fekete borítékot, fehér, vagy ezüst betűkkel, hogy egy valóban modern és elegáns megjelenést biztosíts, attól a pillanattól, hogy a vendégek megkapják meghívóikat.
  • A stílus: Talán ezt megteremteni a legkönnyebb. Elegáns, nőies, mesésen úszó ruha tört-fehér, vagy szép avantgárd halvány barack színben, minimális ékszerrel párosítva. A vőlegénynek válasszatok, egy teljesen fekete öltönyt ropogós fehér inggel, és fekete tónusú nyakkendővel, vagy csokornyakkendővel, mely tükrözi a násznép felé a tökéletes megjelenést.
  • Virág: A virág választás sem bonyolult, használj egyszerű de szép virágokat, mint a magnólia, a cseresznyefa virág, a barack színű rózsa, drámai de modern megjelenést biztosít. Hozz létre egy erős vizuális hatást.
  • Díszítés: A drámai hatás eléréséhez a minimalista terek a tökéletesek, melyeket modern geometriai formákkal díszíthetünk. Az origami papír díszek, daruk, éles szögletes formák, végigvonulhatnak, a a háttereken, terítéken, asztali dekoráción át a torták díszítéséig. Rengeteg, modern geometriai dísz található most a boltokban, mely megkönnyíti, a tervezés folyamatát. Figyelj hogy a választott geometriai elemek, a tortán is megjelenjenek.

Remélem, hogy ezzel a pár gondolattal segíthetek, megtervezni álmaid esküvőjét.

Primmer Ildikó
esküvőszervező
20 945 1987