Színes esküvők – Hóbortos modern pasztell esküvői színek

A pasztelleknek mindig lesz hely a szívemben, hiába mondják, hogy már elavult, idejét múlt. Ma szerettem volna egy olyan színpalettát bemutatni, mely romantikus, szeszélyes, és egy modern menyasszony is megmutathatja hogy igen is szórakoztató, és látványos a szivárvány minden színében játszó, pasztell esküvői téma. Kicsit sötétebb rózsaszín és arany lehet modern esküvői inspiráció. Az alábbi ötletek szép párosítása a trendi elemeknek és a hagyományos pasztell színeknek…

Hogyan állj neki…

A levélpapír: 
Érezd jól magad, és válassz egy stílust amely tükrözi az egyéniségedet.

A stílus: 
Válassz egy nem mindennapi esküvői ruhát, elegáns, de szórakoztató elemek, mint a tüll, flitterek, virágos appliques, romantikus fodrokkal és finom csipkékkel! Készíts balerina kontyot vagy sima kontyot, lágy sminkkel. Válassza szép pasztell tüll vagy flitter ruhákat a koszorúslányoknak, vagy ezek keverékét! Szürke öltönyt a vőlegénynek és a férfiaknak létre hozva egy lágyabb megjelenés, mint a fekete vagy sötétkék, párosítva pasztell árnyalatokkal. Összeségében lágy tónusú csokornyakkendőt vagy nyakkendőt és díszzsebkendőt.

A dekoráció:
Ez a megjelenés szórakoztató eklektikus hangulatról szól. Így lehet játszani koszorúkkal, nyilakkal, tollakkal, léggömbökkel, flitterekkel, akvarellekkel, szalagokkal vagy bármilyen elemmel ami eszetekbe jut.! Hozzatok létre szórakoztató pasztell háttereket, és dobjátok fel szirmok és konfettik felhasználásával a szertartást.

A virágok: 
Válasszunk lágy pasztell árnyalatú virágokat, bazsarózsa, rózsa, dália, boglárka kerti tollbuga. Számtalan árnyalatban előfordulnak, és a belőlük készített csokrok kiváló központi elemként funkcionál az ünnepi asztalon, illatuk pedig tovább fokozza a szeszélyes hangulatot.

A sütemény:
Hozz létre egy színes desszertbárt fánkkal, macaronnal, cupcakekel, és a középpontban egy gyönyörű tortával! Válassz a tortához illő virágcsokrot tökéletessé téve a megjelenést!