Stílusos örömanya ruhák Mon Cheri-től

Nos, hölgyeim, az esküvő csak rólatok szól… na nem! Van egy másik különleges ember, aki mindig segít nekünk, ahogy közeledik a nagy nap. A mamák is megérdemlik, hogy ugyanúgy tündököljenek, ahogy te és udvarhölgyeid. Szakítsatok egy kis időt, és ültesd le magad mellé, hogy együtt végignézzétek Mon Cheri örömanyáknak szánt csodálatos kollekcióját. Akár hagyományos, vagy modernebb stílusú ruhát kedveli, biztos talál magának megfelelőt!

A tökéletes megjelenéshez elengedhetetlen, a magas nyakvonal, áttetsző szövetek, csillogó díszek, egyenesen mesésé teszik a MONTAGE gyűjteményt, legjobb választás ha modern, visszafogott ruhát keres. A határozott anyákat Couture Ivonne D sorozat teszi sugárzóan ellenállhatatlanná. Ne feledkezzünk meg a szerény visszafogott hölgyekről sem, nekik a Cameron Blake nyújt stílusos megjelenést. Cheri segít hogy minden anya ugyan úgy tündököljön, mint a menyasszony a nagy napon!

Montage

Hosszú elegáns ruhák informális és formális ügyek intézéséhez, Stílusos megjelenést biztosít a menyasszony, és a vőlegény édesanyjának is. De hordható bármilyen jelentősebb társadalmi eseményen is.

Ivonne D

A fiatalos örömanyák előkelő megjelenéséhez, bármilyen különleges alkalomhoz. Ivonne D igazi estélyi és ünnepi ruha gyűjtemény, plüss anyagokból, pazarul kidolgozott részletekkel.

Cameron Blake

Cameron Blake Mon Cheri egy klasszikus, kifinomult gyűjteménye, az éret magabiztos nők számára. Hízelgő kecses vonalak, gyönyörűen kiemelt nyakvonalakkal, vastag vállpántokkal, lágyan aláhulló szoknyával, tiszteletet és eleganciát sugároz. Cameron Blake az érett korú nők számára készült, akik keresik a stílust és a visszafogott megjelenést.

Számtalan szín és stílus közül válogathatsz, mely biztos tetszeni fog minden anya és menyasszony számára. Fedezd fel Mon Cheri’s Mother of The Bride Collections világát! Kellemes böngészést, és vásárlást!