Stílus és romantika az asztalon

Egy esküvőnél az 5 fő kérdés egyike az asztal terítés, legyen mókás, csinos, mégis kiegyensúlyozott és egyedi. Néhány ötlet, hogy hogyan készítsd el az a tökéletes vintage asztalodat, eljegyzésre, vagy az esküvődre.

Az egyre népszerűbb vintage trend néhány változáson ment keresztül az évek során. Rengeteg lehetőséget kínál a fantáziadús megjelenés, átitatva néhány mókás részlettel, apró simítással, az evőeszközök, porcelánok, asztali virágdíszek terén. A színpaletta meghatározóan a pasztell tónus, kiegészítve, mélyebb árnyalatú, türkizkék vagy halványzöld színekkel. Az asztal közepén a virágok kapják a főszerepet, kristály, vagy kék befőttesüveg vázákban. Nincs szükség feltűnő csokrokra, gyakran csak néhány szál, vagy egy kis bokréta, ízlésesen csoportosítva hozza létre a kívánt hatást.

EskuvoTrend_eskuvo_kiallitas_veszprem-0553_ep EskuvoTrend_eskuvo_kiallitas_veszprem-0575_ep

Vintage díszítés

Huncut klaszterek, szép virágok, össze nem illő vázák, a frissen szedet virágokkal, számtalan lehetőséget nyújt. A spontán, az asztal hosszában elhelyezett, üvegek és vázák, tele rózsaszín, levendula vagy fehér árnyalatú virágokkal sugározza a romantikát és az eleganciát.

EskuvoTrend_eskuvo_kiallitas_veszprem0529_ep-copy

Szokatlan megoldások

Ahelyett, hogy kiszámítható, megszokott díszítéseket, használnánk, helyezzünk véletlenszerűen ragasztóval friss virágokat a falra, vagy fűzzük a csipke asztalterítőbe. Ezek az olcsó megoldások segítenek fokozni a hatást.

EskuvoTrend_eskuvo_kiallitas_veszprem_ep EskuvoTrend_eskuvo_kiallitas_veszprem-0538_epEskuvoTrend_eskuvo_kiallitas_veszprem-0562_ep

Egy ötlet

Használj tollakat, merítsd a végét arany festékbe, majd hagyd megszáradni. Felhasználhatod, az ültető kártyák, vagy a szék díszítésére.

EskuvoTrend_eskuvo_kiallitas_veszprem-0559_ep

Apró figyelmesség

Milyen csábító lehet, ha a köszönő ajándékot, ízlésesen, újra zárható kis üvegedényekbe csomagolod. Ezek a kis kézzel készített ajándékok mindenki kedvence lesz, alig várják majd,hogy hazavihessék.

EskuvoTrend_eskuvo_kiallitas_veszprem-0562_ep EskuvoTrend_eskuvo_kiallitas_veszprem-0568_ep

Légy kreatív

Ne mindig egy meglévő sémát másolj le, vidd bele a saját egyéniségedet! Használj több féle egymáshoz nem illő csipkeabroszt, régi széket, nem összeillő étkészletet, ezek mind fokozzák a vintage érzést.

EskuvoTrend_eskuvo_kiallitas_veszprem-DIY-0517_epv2-final

Ha további terítési ötletekre vagy kíváncsi figyeld folyamatosan oldalunkat.