Őszi esküvői virágok 2016: Korall, menta és lila pasztell és ezüstös lombozat

Ugyan nincsenek távol a forgalmas ünnepek, de még a hideg tél sem, mégis egyre többen szeretnék ebben az időszakban örökre össze kötni életüket. Most egy bennfentes szemszögéből, mutatjuk meg milyen színek, trendek és stílusok illenek bele az őszi esküvői időszakba.

21-bridal-bouquets-19

Összeségében a hűvösebb időjárás kalandosabbá teszi a virágok kiválasztását, de sokkal eredetibbé is varázsolhatjuk az esküvői csokrot, csupasz gallyak, tobozok színes levelek felhasználásával. Ősz ősz klasszikus színei a piros és a narancssárga, de választhatunk lágyabb galambszürke és poros rózsaszín árnyaltot is, mely árnyéka a merészebb melegebb hónapokban használt kedvelt színeknek.

interflora5

Mivel a nyári színek lágyabb árnyalatait használjuk, érdemes jeges fehér színekkel kombinálni.

Kuti Miklósné a Babi és Adri Virágszalon tulajdonosa szerint:

Visszafogott színek és túlméretezett csokrok határozott kedvencek a szezonban. Fehér, zöld, szürke és rózsaszín, az összes visszafogott árnyalat kulcsfontosságú az évszakban. Ősszel a tiszta klasszikus színárnyalatok, a nyugodtabb hangulatú csokrok kerülnek előtérbe, szemben a nyáron népszerű merész színekkel.

interflora4

Az ősz egy nagyon szép évszak az esküvőhöz. A hűvösebb időjárás kedvez a virágoknak, csokrod hosszabb ideig fog tartani, és még izgalmasabbá teheted a az asztali dekorációdat, mohos asztali futókkal.

interflora1

A szezonális kedvencek, mint a hortenzia és dáliák tökéletesen kiegészíthetők az egész évben elérhető mint a rózsa vagy a fátyolvirág, bátran választhatsz hozzá pozsgás halvány rózsaszín, sötét lila, vagy szürke színeket.

interflora2

Virágkötőink szenvedéllyel és kreativitással készítik el álmaid csokrát, hogy a Te esküvőd legyen a legcsodálatosabb! Várunk szalonunkban!

Nyomtatott
Babi és Adri Virágszalon
8200 Veszprém Budapesti út 8.
(70) 905 3114
Facebook