Nőies és elegáns: Tiffany kék és barack Esküvői inspiráció

Az Álom luxuskivitelben azt hiszem nem csak az én, hanem mindenki nagy kedvence. Audrey Hepburn filmje a mai napig klasszikus és elegáns, és ihlette ezt a nőies színpalettát. Tiffany & Co. által fémjelzett kék párosítva a legédesebb puha rózsaszínnel, kiegészítve a divatos, fekete, szürke. arany és ezüst árnyalatokkal.

tiffany-blue-and-blush-wedding-inspiration

Hogyan álljunk neki…

A levélpapír: 
Válasszon egy klasszikus, elegáns levélpapírt és gyönyörű írott (script) stílusú betűtípus.

A stílus:
Gondolj Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelben című filmjére, és válassz egy szép strukturált ruhát, hozzá szép gyöngysort és nőies kesztyűt. Barack, vagy menta vintage stílusú ruhákat a koszorúslányoknak és jól vasalt fekete nyakkendőt öltönyt a fiúknak.

A virágok: 
Krém bazsarózsa, barack és vajszínű rózsákkal, krém hortenziával működne csodálatosan ez a megjelenés, és ahelyett, hogy élénk zöldeket választanál, ajánlott a több tompa tónus és az eukaliptusz. Szárra kötött szép csokor Tiffany kék szatén vagy barack, halvány piros bársony masnival.

A díszítés: 
Finom porcelánok, ropogós abrosz, Tiffany kék vagy rózsaszín szövet szalvéta, ezüst gyertyatartók hoz létre egy romantikus hangulatot.

A sütemények: 
Állíts be egy édes desszert asztalt cupcakekkel és macaronnal. Készíts komplett dobozokat a vendégeknek, amiket haza vihetnek. Egy gyönyörű gyöngy díszítésű torta tükéletes befejezése a megjelenésnek.

Primmer Ildikó

esküvőszervező
20 945 1987