Nőies és elegáns: Tiffany kék és barack Esküvői inspiráció

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az Álom luxuskivitelben azt hiszem nem csak az én, hanem mindenki nagy kedvence. Audrey Hepburn filmje a mai napig klasszikus és elegáns, és ihlette ezt a nőies színpalettát. Tiffany & Co. által fémjelzett kék párosítva a legédesebb puha rózsaszínnel, kiegészítve a divatos, fekete, szürke. arany és ezüst árnyalatokkal.

tiffany-blue-and-blush-wedding-inspiration

Hogyan álljunk neki…

A levélpapír: 
Válasszon egy klasszikus, elegáns levélpapírt és gyönyörű írott (script) stílusú betűtípus.

A stílus:
Gondolj Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelben című filmjére, és válassz egy szép strukturált ruhát, hozzá szép gyöngysort és nőies kesztyűt. Barack, vagy menta vintage stílusú ruhákat a koszorúslányoknak és jól vasalt fekete nyakkendőt öltönyt a fiúknak.

A virágok: 
Krém bazsarózsa, barack és vajszínű rózsákkal, krém hortenziával működne csodálatosan ez a megjelenés, és ahelyett, hogy élénk zöldeket választanál, ajánlott a több tompa tónus és az eukaliptusz. Szárra kötött szép csokor Tiffany kék szatén vagy barack, halvány piros bársony masnival.

A díszítés: 
Finom porcelánok, ropogós abrosz, Tiffany kék vagy rózsaszín szövet szalvéta, ezüst gyertyatartók hoz létre egy romantikus hangulatot.

A sütemények: 
Állíts be egy édes desszert asztalt cupcakekkel és macaronnal. Készíts komplett dobozokat a vendégeknek, amiket haza vihetnek. Egy gyönyörű gyöngy díszítésű torta tükéletes befejezése a megjelenésnek.

Primmer Ildikó

esküvőszervező
20 945 1987

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.