Néhány ötlet a nagy napra!

Közelegve az ünnepekhez keresel néhány nagyszerű ötletet, melyeket kipróbálva felhasználnál az esküvő napján is?

Mindig keresem az érdekes megoldásokat, dekoratív részleteket, amelyek tökéletesek, egy fotózáshoz. A karácsony ideális időszak, hogy találjunk egykét igazán kreatív ötlete, amelyet felhasználhatunk az esküvőnk napján is. elmúltak már azok az idők, amikor a karácsonyi díszek, és dekorációs elemek csak a piros, zöld, arany és ezüstszínekre korlátozódtak. Manapság egyre több elem, téma és szín jelenik meg, amely nem korlátozódik kifejezetten az ünnepekre, így bőven találunk olyan elemet, amelyet akár esküvőnk napján is felhasználhatunk.
A hétvégén, hogy vasárnap is nyitva voltak az üzletek, volt időm nyugodtan körülnézni, és találtam máris néhány olyan kiegészítő elemet, amely az év más időszakában nem érhető el, mégis igazi kiegészítője lehet egy későbbi esküvőnek.

Például nem tudtam ellenállni egy aranyos kis madárfészek, amit máskor nem lehet megtalálni, pedig kivallóan alkalmas torta díszítéséhez.

lovebird-cake-topper1

Vagy itt van mostanában nagyon népszerű cupkake dísz, ültető kártya tartókén használva tényleg egyedivé teszi az ünnepi asztalt.

cupcake-placecards

Kedvenc kézműves boltomban, átlátszó üvegdíszekre akadtam, amelyet színes cukorkákkal, vagy fürdősóval megtöltve kiváló, és egyedi köszönő ajándék.

clear-bauble-favours

Szintén az ünnepi időszakban találkozhatunk csak az apró szarvasgomba formájú, aszalt gyümölcsös finomságokkal is, amelyekből könnyen dekadens asztaldíszt készíthetünk amellett, hogy még finom is.

fruit-and-nut-truffles

Járjatok nyitott szemmel, higgyétek el, megéri.