Mókás téli menyasszonyi csokrok

A téli időszakban, nem érdemes virágcsokrot csináltatni, érdemes valamilyen alternatív megoldást találni. A böngészve a külföldi magazinokat, akadtam rá néhány szemet gyönyörködtető megoldásra, amelyet bármely menyasszony elfogadna.

Szövet csokor

150-florio-designs-IMG_7840Egy egyszerű, mégis elegáns selyemből készült csokor, egy vagy két színű anyagból. a színeket összeegyeztetheted a koszorúslányok ruhájával.

Szövet és bross csokor

150-florio-designs-IMG_5625A fehér selyem és brossok csillogása hűen illik egy igazi havas, fagyos téli esküvőhöz,

A teljes bross csokor

150-florio-designs-IMG_5324Ennél a csokornál nem jöhetnek szóba különböző színek, az ezüst és a gyöngyház dominál. Viszont a csokor eldobását sajnos el kell felejtened.

Fimo rózsa csokor

150-florio-designs-IMG_5628Fímo egy márka, amely polimer anyagokból készít élethű színes csokrokat. Csokraik ideálisak, ha pasztell színű témában gondolkozol.

Toll csokor

150-florio-designs-IMG_7817Könnyű alternatívája a szövet vagy bross csokroknak, a kézzel fosztott válogatott libatollakból készült csokor, gyémántosan csillogó dísszel a közepén. Igazán egyedi kiegészítője lehet egy téli esküvőnek.

Könnycsepp csokor

150-florio-designs-IMG_6175Azok, akik nem akarnak hagyományos csokrot a szertartásra ideális választás a könnycsepp bross csokor.

Remélem, e néhány megoldással hozz tudtam járulni az álom esküvőd megvalósításában.