Lelkiismeretfurdalás az esküvőiruha kölcsönzésénél: tegyük vagy ne tegyük?

Hányszor megyünk férjhez? Hányszor vonulunk az oltár elé? Hányszor fog az összes barátunk és családtagunk összegyűlni egy helyen a mi kedvünkért, hogy szemtanúi legyenek, ahogyan a szerelmünk életre szóló elköteleződéssé alakul? Az elköteleződés sokat követel, különösen, ha az életünkről van szó. Nagy hiba lehet az esküvőnkre úgy tekinteni, mint életünk csupán egy újabb eseményére. Az esküvő egyszeri és megismételhetetlen. A sok vesződség közepette a menyasszony gondolatai minduntalan visszatérnek arra, hogy a világ legszebb menyasszonyi ruhája legyen az övé.

vera-wang-spring-2016-wedding-dresses-07

Hadd mutassunk be egy új univerzumot a fiatal menyasszonyoknak. Sok ara talán nem is tudja, hogy az esküvői ruha kölcsönzése manapság milyen bevett szokás. Sok ifjú menyasszony ismerte már fel a ruha kölcsönzésének pozitívumait. Nyilvánvaló elmozdulás tapasztalható ebben az irányban, és sokan az ismerőseiket is erre biztatják.

Ha bölcs és költségkímélő döntéseket kell hoznunk az esküvőnkkel kapcsolatban, akkor különösen érdemes elmennünk egy menyasszonyi ruha szalonba, ahol ruhakölcsönzésre is van lehetőség. A divat szezonról szezonra változik, ez már önmagában is megnehezíti a legtöbb nő választását abban, hogy a legújabb trendeket követve is a legmegfelelőbb ruhát viselje a nagy eseményen. A nők 41%-a állítja azt, hogy olyan helyekre mennek leginkább, ahol a ruhákra kedvezményeket kaphatnak, vagy megvárják az árleszállításokat. Aról nem is beszélve, hogy a változó divat sokakat gyakran dilemma elé állít, hogy a testalkatuktól függően vajon kipróbálják-e az új fazonokat vagy sem?

slide7

zért pénzt és erőfeszítést fektetni egy olyan ruhának a megvásárlásába, ami hamarosan kimegy a divatból, vagy csak egyszer viseljük életünkben, minden szempontból pazarlás. Ráadásul egy ruha kölcsönzése rengeteg megtakarítást eredményezhet. Köztudott, hogy a menyasszonyi ruhák mindenki számára mennyire különlegesek, azonban semmi értelme az örökkévalóságig őrizgetni őket, ha úgysem fogjuk kétszer felvenni. A La Mariée Budapest esküvői ruhaszalonban kölcsönözhető menyasszonyi ruhák széles választékát kínálják a fiatal aráknak. Az exkluzív szalonban a bérlésre és vásárlásra kínált ruhák minden olyan stílusjegyeket hordoznak, mint például a közkedvelt csipke, a különböző hosszúságú és mintájú fátylak, az egyedi és különleges design-ok, a finom szövetek és minták, így semmiben sem különböznek a televízióban vagy újságokban megjelenő különleges daraboktól.

oscar-de-la-renta-spring-2016-wedding-dresses-13

Céluk, hogy mindenben segítsék az arákat az olyan áhított ruhákra szert tenni, amelyeket, ha nem lennének kölcsönözhetőek, sajnos nem tudnának megvásárolni. Ezek a minőségi esküvői öltözékek első osztályúak és a legutolsó divatot is követik.