Köszönő ajándék ötletek

Tengerentúli utunkon találkoztunk néhány figyelemre méltó köszönő ajándék ötlettel, amelyeket akár kis hazánkban is elkészíthetünk. A köszönő ajándékok mindig keserédes pontja az esküvői terítéknek, mert egyedinek, a pár ízlését és személyiségét tükrözőnek kell lennie, és közben illeszkednie kell az ünnepi asztal díszítéséhez.

Az esküvői szolgáltatók ezt a szegmenst egyedisége miatt nem igazán fedik le, mivel a hagyományos bonbonnal töltött dobozok átalakultak egyedi személyre szabott ajándékokká. A lehetőségek végtelenek, ezért arra gondoltunk bemutatunk most nektek néhányat, és várjuk az általatok elkészített ötleteket is, amelyeket szeretnétek megosztani, az esküvő előtt álló társaitokkal.
Ötleteiteket email címünkre kérjük.

Több színben fellelhető fém dobozka, melyre egyedi öntapadós címkét nyomtathatunk. Megtölthetjük, szív alakú cukorkákkal, más bonbonokkal.

phoca_thumb_l_favors-online-02

Ehhez a legyező alakú papír köszönőajándékhoz profi nyomdászra van szükségünk, egyrészt az egyedi forma kivágása miatt másrészt az inverz betűk miatt.

phoca_thumb_l_favors-online-03

Szintén profi szakember kell ezekhez a kis apróságokhoz. A szitázással feliratozott gyufásdoboz, és a mini notesz bármelyik kacatos fiók mélyén meglapulhat, és ha előkerül mindenki számára feleleveníti a kedves emlékeket.

phoca_thumb_l_favors-online-04

Kojak nyalóka kicsit másként.

phoca_thumb_l_favors-online-01

Mézeskalács köszönő ajándék, amit egy kis kézügyességgel saját magunk is elkészíthetjük.

phoca_thumb_l_favors-online-06

Általunk készített köszönő ajándék doboz. Fontos az anyagválasztás.

phoca_thumb_l_favors-online-07

És végül a nagy kedvenc, a gyertyák. Forma és illatgyertyákat a legtöbb lakberendezési boltban megtaláljuk, hozzá illő talpakkal, erre már csak egy általunk elkészített etikett címkét kell kinyomtatnunk és a gyertyára ragasztanunk. Itt tényleg csak a képzelet szab határt.

phoca_thumb_l_favors-online-05