Költséghatékony tippek esküvői virágok kiválasztásához

Nem feltétlenül szükséges lexikonokat kis nöény meghatározókat bányászni, a megfelelő esküvői virágok kiválasztásához, egyszerűbb, ha egy profi virágkötő segítségét vesszük igénybe. A menyasszonyi csokrok, gomblyukdíszek, a helyszíni dekoráció természetes és csodálatos módon fokozza a vizuális összhatást. A virágok fontos szerepet játszanak mindennapi életünkben is ezért érdemes megfogadni néhány tanácsot.

2016 izgalmas év volt, új tendenciákkal, határozott elmozdulás mutatkozott a fémes színek használata felé. Közkedvelt a bronz, réz, ezüst, rose arany árnyalatai. Nagyobb esküvők színpalettája soha nem fog eltávolodni a krém, rózsaszín, halványsárga, tehát a hagyományosan elfogadott esküvői színektől. A cseh stílusú kézzel szedett vadvirág csokrok, és díszek minden menyasszonyt lenyűgöztek. De látjuk, hogy egyre nagyobb mértékben választják a pozsgásokat, különleges növényeket, és leveleket, amelyekkel kordban tarthatók a dekoráció költségei. Jól látszik, hogy már nem csak a menyasszonyok, hanem a vőlegények is egyre nagyobb figyelmet fordítanak a dekorációra, a virágnak fontosabb szerep jut mint bármikor valaha.

petal-performance2

Néhány tipp hogyan optimalizáld a költségeket…

Találékonyság, és részletek:
Lehetőség van arra, hogy, hanyagul díszítsük, néhány frissen szedet, vad virággal az étkező asztalt, ami ugye nem túl költséges. Használjunk száraz ágakat, vagy más szobrászati elemet, amit később is fel tudunk használni, ezzel is csökkentve a költségeket.

A kevesebb gyakran több:
Sokszor esünk abba a hibába, hogy a díszítéseket a kelleténél intenzívebben használjuk, szinte kényszerként próbálunk kitölteni minden sarkot, rendelkezésre álló felületet. Amikor ez megtörténik, pont az ellenkező hatást érjük el elveszünk a részletekben. Az eredmény a virágok hatása elveszik, miközben egy csomó pénzt dobunk ki az ablakon.

petal-performance3

Szezonális Virágok:
Nem győzzük hangoztatni, hogy a szezonális virágok választásával rengeteget spórolhatsz! El sem hiszed mennyi lehetőséged van az év bármely évszakában, és még a színekben sem kompromisszumot kötnöd.

Válassz egyszerűbb virágokat:
Van bizonyos bájos naivítás néhány kevésbé drága virágban, ezek általában mezei virágok, százszorszépek, és néhány fűféle. Szerencsére, a romantikus divat, jól jön annak a ki mostanában tervezi élete eseményét.

Ha szeretnél többet tudnia virágokról, dekorációkról várunk benneteket szalonunkban:
Nyomtatott
Babi és Adri Virágszalon
8200 Veszprém Budapesti út 8.
(70) 905 3114
Facebook