Ki húzta le Micike harisnyakötőjét?

Sosem fogom elfelejteni azt a pillanatot. Még most is, ha bármikor felidézem életem egyik meghatározó emlékét. Minden porcikámmal beleborzongok, a szó legeslegszebb értelmében.

IGEN. Nem is gondolnád, hogy e 4 betűs szócska a házasságkötés napján kimondva milyen frenetikus élményt nyújt. Pláne, ha a szerelmeddel kéz a kézben a fantasztikus tengerparton fogadtok örök hűséget egymásnak – ahogy mi is tettük.
Eljött hát a Nagy Nap. Az a bizonyos. Izgatottan álltam a nappali hatalmas panorámaablaka előtt, a VangelisDias Hotelapartman legfelső emeletén lévő színpompás premier Orchidea lakosztályban.
Elégedett mosollyal és boldog várakozással lestem onnan fentről az élettel teli tengerpartot, aminek egy kis szegletét addigra gondosan előkészítették az esküvő utáni ceremóniához. Már csak alig fél óra volt hátra a szertartás kezdetétig. Úgy éreztem, a szívem lassan felkúszik a torkomba és minden egyes dobbanással közelebb kerülök Csodaország kapujához.

A júniusi napfény pásztázó sugarai vidáman kacérkodtak a tekintélyt parancsoló kéklő tenger lágy hullámaival. Az ékesen feldíszített örömboltívet és a makrygialosi homokos strandot pásztázva megpillantottam a sétányról felfelé igyekvő kedvesemet. Ekkor hirtelen elképesztő nyugalom áradt szét a testemben. Majd elindultam a szűk lépcsőkön lefelé, az új életem felé.

Minden készen állt. Nem volt miért aggódnom, mert tudtam, hogy a szervezést A-tól Z-ig a legeslegjobb kezekre bíztuk párommal. Olyan profi és barátságos csapatra, akik végig korrekten és lelkiismeretesen, kitüntető figyelemmel és türelemmel, kreatív és rugalmas ügyintézéssel gondoskodtak rólunk. Az álmunk megvalósítását maximálisan 100%-on teljesítették.

Gyönyörű idővel ajándékoztak meg a görög istenek aznap (is). A tenger és a virágok különleges illatkeveréke utazott körbe-körbe a szelíden fújdogáló szellők hátán. Amint meglátott a leendő férjem a saját tervezésű menyasszonyi ruhámban, konkrétan elállt a lélegzete pár másodpercig. Le sem tudta venni rólam a szemét (ez a tekintet mindent megért, felbecsülhetetlen!!!).

Kezdetét vette a hivatali esketés, s egy időre számunkra teljesen megszűnt a külvilág… Ezután egyből levonultunk a tengerpartra, ahol a helyiek és az épp ott nyaralók is érdeklődve figyeltek. Mert nem mindennapi látvány volt, ahogy az archaikus népviseletbe öltözött táncosok rózsaszirmokkal és rizzsel hintenek bennünket. A bátrabbak lelkesen gratuláltak nekünk.

Néhány tradicionális elemmel is megspékeltük esküvőnket. A megszokott szimbolikus dolgoktól (mint pl. a csokordobás) eltérően volt egy meglehetősen nehéz, de annál viccesebb próbatétel is. Amikor a ceremóniát követően filmbeillő módon ruhástól belevetettük magunkat az Égei-tengerbe. A vőlegényem (vagyis akkor már újdonsült férjem) búvárszemüvegben és pipával a szájában a víz alatt igyekezett megszabadítani a harisnyakötőmtől. Hát sikeresen megoldotta ezt a feladatot is. A megszerzett ruhadarabot pedig a parton álló szingli Adonisok felé hajította. Közülük pont az egyik ifjú zenészfiú kapta el, aki az ünneplés alatt a görög zenei kíséretet biztosító trió egyik tagja volt.

Rengeteget nevettük, szuper jól szórakoztunk, felszabadultan adtuk át magunkat az életre szóló varázslatnak.

Bódító érzés, isteni hangulat, 5*-os kiszolgálás jellemezte életünk legszebb napját, és az egész hetet, amit az autentikus tengerparti üdülőhelyen, Makrygialoson töltöttünk.

Ők már tudják, mi a tökéletes tengerparti esküvő titka. És Ti?

„Szűk családdal idegenként érkeztünk, de mégis görögként mondhattunk igent egymásnak. Csodás élményekkel gazdagodtunk.” – Éva & Attila

Bénázás helyett keress minket bátran, és kérd a garantált ajándékodat! Váltsd be legkésőbb Valentin napig a VIP kuponodat, hogy máris egy lépéssel közelebb kerülj álmaid esküvőjéhez!

HOGYAN TUDSZ SPÓROLNI? Küldd a megbízásod és 100.000 Ft-ot megtakaríthatsz a tengerparti esküvő lebonyolítás díjából.

Érvényes: kizárólag a Veszprémi Esküvő Kiállítás résztvevői részére, 2016.02.14-ig!

További információ!