Így üzenhetsz a pincérnek, az evőeszközök elhelyezésével

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mi magyarok, ha elmegyünk egy étterembe és végeztünk a fogással jó esetben keresztbe tesszük az evőeszközöket, és megyünk isten hírével. Pedig az evőeszközök elhelyezésével fontos információkat adhatunk a felszolgáló személyzetnek. Jó ha tudjuk, hogy ha befejeztük az étkezést és a tányérunkon szépen egymás mellé párhuzamosan helyezzük el az evőeszközöket – akkor a pincér máris tudja, hogy elviheti a terítéket.
kesz

Ha azt szeretnénk, hogy megkapjuk a második fogást. akkor tegyük a tányér közepére a villánkat, a kést pedig fektessük rá úgy hogy egy plusz jelet alkosson.

kovetkezo

Ha fel szeretnénk hívni a házigazda, vagy a pincérek figyelmét arra, hogy az étel kiváló volt, akkor fektessük az evőeszközöket párhuzamosan a tányérunkra, úgy, hogy a kés illetve villa szárai balra mutassanak.

nagyonjo

Ha pihenni szeretnénk evés közben egy keveset, majd egy rövid idő múlva folytatnánk az étkezést, akkor a kést a jobb oldalra, a villát pedig a bal oldalra helyezzük a tányéron úgy az eszközök fejei összeérjenek.

idot

Ha nem ízlett az étel azt is kifejezhetjük, hasonló módon helyezzük el az evőeszközöket mintha pihenni szeretnénk, azzal a különbséggel. hogy a késnek bele kell kapaszkodnia a villa ágaiba.

rosz

Ha betartod ezeket a tanácsokat, akkor a jövőben egy éttermi étkezésnél biztosan nem lesz félreértés, és nem fogják ránk, hogy nem vagyunk illem és tisztelettudóak.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.