Hölgyek figyelem! – 5 hiba, amit a koszorúslányok elkövetnek

Nagy megtiszteltetés, ha valakit felkérnek koszorúslánynak, de ez a felkérés nem csak arról szól, hogy illő ruhában megjelenj! Vannak olyan súlyos hibák, amit szinte mindenki elkövet!

Ne panaszkodj a ruhára!

Ha az ifjú párnak van komoly elképzelése a ruhával kapcsolatban, akkor azt komolyan vedd figyelembe, ne csak legyints rá. Ne csak folyamatosan mosolyogj, ha nem teszik a kiválasztott ruha, vagy szín, jelezd nekik!
Ne késlekedj




Egy esküvő tökéletes megszervezése bonyolult feladat, főleg ha nagyszámú csoportról van szó. Szerezz be mindent időben! Kérj a menyasszonytól egy dátumot, amely még jóval az esküvő előtt van, és mutasd meg magad, hogy elkerüld menyasszony csalódást.

Ne szóld le a menyasszonyi ruhát

Semmilyen körülmények között, ne mondj kritikát a menyasszonyról, inkább dícsérd, hogy milyen elragadó.

Ne búj ki a feladatok alól!

Sajnos a koszorúslányoknak nem csak az a dolguk, hogy a szertartás alatt kísérjék a menyasszonyt, és táncoljanak néhány jó zenére. Ha a menyasszony megkér, hogy segíts valamit, hoz ide ezt, vgy azt vagy tarts szemmel valakit, akkor a feladatot vedd komolyan.
Ne felejts el semmit

A menyasszony valószínűleg bízik abban, hogy a táskádban lapul egy sminkkészlet, egy parfüm, (lehetőleg neki tetsző illat), biztosítótű, szájfény, menta ízű rágó. A tánc, nehéz munka, és Őneki a legjobb formáját kell mutatnia