Hogyan váljon a szervezés dilemmája izgalmas kalanddá?

Nem tudod, hogyan kezdj neki? Lefoglal a munka és nincs időd a szervezésre? A szabadidőd inkább a szeretteiddel, a hobbiddal vagy kikapcsolódással töltenéd? Ha csak az egyik kérdésre is a válasz: IGEN, akkor jó helyen jársz. Okleveles esküvő- és rendezvényszervezőkként mindenben a segítségedre vagyunk.

4Vállalkozásunkat a fiatalos lendület jellemzi. Nyitottak vagyunk az új dolgokra és napjaink trendjeit követve igyekszünk kreatív ötletekkel igényessé és egyedivé varázsolni rendezvényeinket. Célunk, hogy új és meglévő ügyfeleink, partnereink 100%-ban elégedettek legyenek azzal, amit megrendeltek Tőlünk.
Munkánk során levesszük a terhet a válladról, biztosítva az események/rendezvények teljes körű megszervezését és lebonyolítását. Nekünk az a legfontosabb, hogy igényeiteknek és elképzeléseiteknek megfelelően feledhetetlenné varázsoljuk Azt a bizonyos napot. Legyen szó akár esküvőről, szülinapról, bálokról, partykról vagy egyéb más jellegű családi és nem családi rendezvényekről.

2Szolgáltatásunkat ajánljuk mindazoknak, akik szabadidejüket nem a szervezéssel járó kihívásokkal, hanem csak a gratulációk begyűjtésével akarják tölteni.

Keress minket az Esküvőszervezés Debrecen facebook oldalunkon vagy a megadott elérhetőségeink egyikén és mi készséggel állunk rendelkezésedre, hogy az álmodból valóság legyen. Köszönjük, hogy figyelmet szenteltél nekünk!

Esküvőszervezés Debrecen
Magyar Gabriella
Tel.: +3630/87 77 543

Zsom Melinda
+3670/38 64 502

E-mail: szervezok.eskuvo@gmail.com