Hogyan tedd egyedivé és felejthetetlenné az esküvői asztalodat

Mindenki szeretné egyedivé varázsolni esküvői dekorációját, de rohanó világunkban, nem érünk rá órákat bíbelődni egy-egy asztal dekorációjával. Szerencsére a Csilla Origami Dekoráció megoldást nyújt számotokra. Ha tanácstalan vagy, milyen legyen a dekoráció, vagy nem tudod, milyen legyen a menyasszonyi csokrod náluk egyedülálló direkt esküvőre készült papír origami dekorációkat találsz. Szeretnél egy virágcsokrot, ami örökké megmarad? – ők bármit elkészítenek neked!
Csilla_origami_papir_viragcsokorA kedves kiszolgálás mellet, maximálisan odafigyelnek arra, hogy minden úgy legyen, ahogy ti szeretnétek, hiszen ez a nap Rólatok szól. Minden esetben személyesen tekintik meg az esküvő helyszínét, és profi tanácsokkal ellátva együtt beszélitek meg, milyen színű, formájú dekorációt szeretnétek. Elkészített kézzel fogható mintákból válogathatok! A dekoráció elemei (csokrok, gömbök) önmagukban is csodaszépek és örökké megmaradnak. Az esküvő után ezeket elajándékozhatjátok, barátitoknak, szüleiteknek.

Csilla_origami_eskuvoi_asztal_dekoracioA Csilla Origami Dekorációnál a teljes asztal és terem dekorációd megvalósítják:

  • Főasztalra a fehér-fekete hattyúpárt
  • Virágcsokrokat a többi asztalra
  • Gömböket a terem dekorálására
  • Ültető és menükártyákat
  • Köszönetajándékokat
  • Ruhaszalvétából szalvéta hajtását

Ha csak mondjuk, köszönetajándékra van szükségetek akkor is szívesen segítenek.Csilla_origami_koszono_ajandek_otletek

Ez csak egy kis ízelítő a teljes kínálatukból, látogass el a weboldalukra csillaorigamidekoracio.com és nézd meg a napról-napra bővülő választékukat, de érdeklődhetsz a csillaorigami@gmail.com e-mail címen vagy a70-658-42-64 telefonszámon is.

Csilla_origami_stand