Hogyan tedd egyedivé és felejthetetlenné az esküvői asztalodat

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mindenki szeretné egyedivé varázsolni esküvői dekorációját, de rohanó világunkban, nem érünk rá órákat bíbelődni egy-egy asztal dekorációjával. Szerencsére a Csilla Origami Dekoráció megoldást nyújt számotokra. Ha tanácstalan vagy, milyen legyen a dekoráció, vagy nem tudod, milyen legyen a menyasszonyi csokrod náluk egyedülálló direkt esküvőre készült papír origami dekorációkat találsz. Szeretnél egy virágcsokrot, ami örökké megmarad? – ők bármit elkészítenek neked!
Csilla_origami_papir_viragcsokorA kedves kiszolgálás mellet, maximálisan odafigyelnek arra, hogy minden úgy legyen, ahogy ti szeretnétek, hiszen ez a nap Rólatok szól. Minden esetben személyesen tekintik meg az esküvő helyszínét, és profi tanácsokkal ellátva együtt beszélitek meg, milyen színű, formájú dekorációt szeretnétek. Elkészített kézzel fogható mintákból válogathatok! A dekoráció elemei (csokrok, gömbök) önmagukban is csodaszépek és örökké megmaradnak. Az esküvő után ezeket elajándékozhatjátok, barátitoknak, szüleiteknek.

Csilla_origami_eskuvoi_asztal_dekoracioA Csilla Origami Dekorációnál a teljes asztal és terem dekorációd megvalósítják:

  • Főasztalra a fehér-fekete hattyúpárt
  • Virágcsokrokat a többi asztalra
  • Gömböket a terem dekorálására
  • Ültető és menükártyákat
  • Köszönetajándékokat
  • Ruhaszalvétából szalvéta hajtását

Ha csak mondjuk, köszönetajándékra van szükségetek akkor is szívesen segítenek.Csilla_origami_koszono_ajandek_otletek

Ez csak egy kis ízelítő a teljes kínálatukból, látogass el a weboldalukra csillaorigamidekoracio.com és nézd meg a napról-napra bővülő választékukat, de érdeklődhetsz a csillaorigami@gmail.com e-mail címen vagy a70-658-42-64 telefonszámon is.

Csilla_origami_stand

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.