Hajós rendezvény a Balaton közepén

A Balaton két legnagyobb vitorlás hajója, a Talizmán I. és Talizmán II. kínál Önöknek egy felejthetetlen élményt. Megmutatják, milyen nagyszerű érzés a szélre bízni magunkat, élvezni a vitorlázás-adta szabadságérzetet, a kalandot, a pihenést és a táj csodálatos látképét.

Mindemellett – a változékony időjárás közreműködésével – remekül összehozza a csapatot, ösztönzi az együttműködést, csapatmunkát és természetesen a jó kedv sem maradhat el.

Talizmán Yacht I. – „Török”

Mint ahogy a nevéből kiderül, Törökországból érkezett hozzánk Siófokra, ahol szintén személyszállító hajóként üzemelt.
Remek külső és belső adottságokkal rendelkezik, hiszen a belső szalonja 25 fő befogadására is képes, ami leginkább catering helyiségül szolgál. A kormányállás a hajó hátsó részén található, ahol Önök is átvehetik az irányítást. A napozni vágyók is kielégíthetik igényeit, hiszen hol lehet a legjobban barnulni, ha nem a Balaton közepén? Erre a célra felhasználható a hajó hátuljában lévő napozótér, a kormány tető, valamint az első fedélzet, amely a csapatépítő feladatok helyszínéül is remekül szolgál.talizman_yacht_1_b

Talizmán Yacht II. – „Spanyol”

A Spanyolországból származó hajó teljes átalakuláson vett részt, így a Balaton legnagyobb vitorlásává vált. Az első fedélzeten körülbelül 50 fő kényelmes elférése biztosított, azonban a padok mozgathatók, egyéni megbeszélés szerint rendezhetők.

A vitorlás hátsó része fedett, amely alatt a kormányállás és további ülőhely található, valamint lejárat az alsó kabinba.

Remek adottságai révén kiváló koktél partik, grillezések, nagyobb családi és baráti összejövetelek, illetve céges rendezvények helyszínének. Valamint a Balatoni esküvők híres színtere.talizman_yacht_2

A T Flotta képzett kapitányt biztosít, aki szívesen átengedi a hajóvezetést, hogy még izgalmasabb legyen a hajókirándulás.

Esküvő szervezés a Balatonon:

Professzionálisan és egyéni kívánságokat figyelembe véve szervezzük meg a NAGY napot, és gondoskodunk arról, hogy minden esemény egy felejthetetlen élménnyé váljon. Cégünk közel 10 éve foglalkozik hajós esküvők lebonyolításával illetve a szárazföldi ceremónia megszervezésével .Amennyiben szeretné a szervezést illetően , mindent lebonyolítunk önök helyett..

Siófoki esküvős csomagunk tartalma:

  • Menyegző a Balaton közepén ( hattyú keringő)
  • Lakodalom egy wellness hotelban (***-tól)
  • Négyfogásos vacsora (4 féle menü közül választható)
  • Éjfélkor töltött káposzta
  • Szállás
  • Büfé reggeli
  • Wellness szolgáltatások

Az 1 fő részére hajós álom esküvő a Balatonon (10 fős vitorlástól akár 600 fős hajóig): 30.000 Ft/fő az eredeti ára, most kedvezményes a visszavonásig: 15.000 Ft/fő
A Balatoni esküvő alkalmával az egész ünnepséget megszervezzük önöknek a hajóinkon, az egyedi igényeket és az Önök kívánságait figyelembe véve. Mint esküvőszervező, célunk álom esküvőjének
megszervezésén túl a minőségi kivitelezés és folyamatos segítségnyújtás tartson bármelyik fázisban.Saját ötletei már nem csak álom formájában jelennek meg , hanem valósággá alakítjuk vágyait , álmait.

mindenre van megoldás.”

A vitorlás hajón történő házasságkötés bármelyik Balaton parti önkormányzat anyakönyvvezetőjével történhet, Siófok, Az anyakönyvvezető díjszabásával kapcsolatban kérem érdeklődjön elérhetőségeinken Vagy akár személyesen kalózkapitányunk is lebonyolíthatja a ceremóniát, ÖN megálmodja, mi megvalósítjuk.

Esküvőszervezés Siófokon, Hajóra fel – Elérhető árakon luxus esküvő. Az élmény ami örökre magával ragad!

www.tflotta.hu