Esküvői virág trendek – Függő virágok

A híres virágos fallal Kimye 2014-es esküvőjén találkozhattunk először, és még 2 év után is minidig a legtöbbet emlegetett sztár esküvős dekoráció. 2016, mondjuk ki a lógó virágdekorációk éve lesz. A gyönyörű virágos függelékek alatti asztalok, vidám virágos desszert bárok, szórakoztató, és trendi keretet adnak életed legnagyobb eseményének.

2016-wedding-floral-trends-hanging-florals-1
Ha gy szép asztal buján virágzik az a végzetem. Ahhoz hogy létrehozz egy vad angolkert jelenetet, használj különböző színű dekorációs virágokat, művészien szétszórva az asztalon és vele tükörképként a mennyezeten.

2016-wedding-floral-trends-hanging-florals-2

Ha igazán luxus körülmények között akarod kimondani a boldogító igent, a legelegánsabb módja, ha a szertartás szűk helyszínét lógó fehér virágokkal díszíted.

2016-wedding-floral-trends-hanging-florals-3

Létrehozhatsz egy színes hangulatot a helyszínen, ha szép lila, fehér és zöld virágokkal töltöd ki az esküvői helyszín teljes mennyezetét. A gyönyörű megjelenést lógó csillárokkal, még drámaibbá teheted.

2016-wedding-floral-trends-hanging-florals-4

Szeszélyes (és költség kíméló opció, ha a lógó virágokat cserépben helyezed el az asztalok fölött. Tartsd szem előtt a színes palettákat, rózsaszín, zöld, narancs és sárga.

2016-wedding-floral-trends-hanging-florals-5

Készítsen egy klasszikus és buja pillantást a rózsa és a sok-sok zöld felhasználásával. A termet friss hangulattal tölti meg. ettől a megoldástól biztos, hogy a vendégek lélegzete is eláll!