Esküvői virág trendek – David Austin rózsák

Egy igazán szívhez szóló, romantikus virágot keresel? David Austin rózsa számodra a megfelelő. A névadó által 1950-es évek elejétől nemesített angol rózsák, a régi rózsák illatát, virágszerkezetét ötvözi a mai rózsák színeivel, és folytonos virágzással. Jelenleg 200 rózsafaj sorolható ide, melyek mindegyikének megvan a maga stílusa, színe és aromája.

2016-wedding-floral-trends-david-austin-roses-1

Elegáns asztaldíszként, lágy rózsaszín árnyalatú David Austin rózsát egy kis zölddel keverve állítsuk, alacsony vázába. Még vibrálóbb megjelenést kölcsönözhetsz, ha néhány élénk árnyalatú sárga, rózsaszín és narancssárga virág hozzáadásával.

2016-wedding-floral-trends-david-austin-roses-2

A másik ok, amiért szeretjük a David Austin rózsákat, hogy a Juliet fajta ugyanolyan szép hangulatot és színt áraszt mint a bazsarózsa, így a legjobb választás, ha az eredeti bazsarózsa nem érhető el az esküvőd időpontjában.

2016-wedding-floral-trends-david-austin-roses-3

Ha a vintage stílus érint meg, javasoljuk a Keira használatát, amely egy fodros fajta, elérhető pir, krém és rózsaszínben. Készítethetsz belőle koszorút, használhatod a helyszín, a főasztal, és a székek díszítésére.

2016-wedding-floral-trends-david-austin-roses-4

2016-os trend minél nagyobb a csokrod annál jobb. David Austin Kate fajtája gazdag málna színével, drámai hatást nyújt egy klasszikus zöld csokorba tűzdelve.

2016-wedding-floral-trends-david-austin-roses-5

Hozd szeretett virágaidat az szertartás helysínére, kérd meg kedvenc virágkötődet, hogy szórványosan helyezze el őket a kerti pavilon körül, kialakítva egy romantikus angolkert érzését.