Esküvői étel és ital trendek – Interaktív étkező állomások

Mindjárt az elején tisztázzuk: ez nem egy büfé. Manapság amikor mindenki különféle diétákat és étkezési szokásokat tart szem előtt egy interaktív svédasztal lehetőséget kínál a vendégek számára, hogy az esküvői menüt testre szabják, egyéni igények szerint. Gondold azt, hogy ez több mint egy művészi installáció, kiegészítve egy sor választási és szórakozási lehetőséggel.

2016-wedding-food-drink-trends-interactive-food-stations-3

Barbecue állomás egy sor hús, kiegészítve grillezett zöldségekkel, és szószokkal, tökéletes kiegészítője egy laza szabadtéri esküvőnek.

2016-wedding-food-drink-trends-interactive-food-stations-1

Cseréld fel a hagyományos salátabárt, emelj ki egy-egy összetevőt, amelyet a vendégek saját maguk kombinálhatnak, ahogy tetszik.

2016-wedding-food-drink-trends-interactive-food-stations-2

A csináld magad tésztabár garantált örömet okoz a vendégeknek. A udon, soba és lo mein tészta mellé ajánl fel fokhagymás csirkét, fűszeres thai steaket, gyömbéres limeos garnélát, zöldségeket, mártásokat, és önteteket.

2016-wedding-food-drink-trends-interactive-food-stations-4

Építs saját Taco állomást, mely garantálja, hogy minden korosztály elégedett lesz. Kínálj fel különböző típusú tortillákat, grillezett húsokat, önteteket és szószokat, és hagyd, hogy a vendégek saját maguk állítsák össze egyedi mexikói alkotásaikat.

2016-wedding-food-drink-trends-interactive-food-stations-5

Van-e annál jobb móka, mint amikor a vendégek saját maguk állíthatják össze az esküvői menüjüket?