Esküvői étel és ital trendek – edényes előételek

Először jöttek az edényes sütemények, mondván kényelmes (könnyen hordozható) alternatívája a hagyományos szeleteknek, és most: Íme az üveges előétel! Ellentétben, az előre csomagolt ételekkel, ezek az üvegbe zárt előételek, ravasz kombinációkat tartogatnak, és kinézetükkel, az ünnepi asztal központi díszeivé válhatnak. Nyugodtan elfelejtheted a hagyományos szendvicseket a délutáni álló fogadáson.
2016-wedding-food-drink-trends-jarred-appetizers-1
Az élénk Szingapúri káposztasaláta teljesen ellenállhatatlan, amikor megjelenik az átlátszó üvegekben.
2016-wedding-food-drink-trends-jarred-appetizers-2
A rákkoktél, kap egy modern frissítést, edényes előételként, amely kihozza a garnélarák, az avokádó és a füstös majonéz különös harmóniáját.
2016-wedding-food-drink-trends-jarred-appetizers-3
Ezek a gyönyörű terrárium szerű előételek, valóban az ünnepi asztal központi díszei. különös kombinációja a lila burgonya, kaviár, fürjtojás, cékla, retek, vagy szeszélyes gomba salátának.
2016-wedding-food-drink-trends-jarred-appetizers-4
A teljesen tökéletes Paté tálalás, ha apró üveg tégelyekbe tesszük, és a tetejét eperrel, és zselével díszítjük. De helyettesíthetjük zellerrel, vagy rozzsal is.
2016-wedding-food-drink-trends-jarred-appetizers-5
Keresel nagy tömegben olcsón elérhető üveget? Apró befőttes üvegben tálalhatsz egy kiadós makarónit sajttal, vagy sertés pörköltet salátával.

Ha van egyedi ötleted, oszd meg velünk!