Esküvői dekoráció, a testre szabott stílus

A dekoráció teszi különlegessé, színessé az esküvői helyszínt, az igényes dekoráció harmóniát, természetességet visz az esküvőbe. A megfelelő dekoráció maga a stílus.

pink-and-blush-wedding-table-decorationsAz esküvők kizárólag egyedi stílusúak lehetnek, az ifjú pár személyiségéhez, egyéni ízléséhez igazodva. A lehetőségek, pedig igen sokszínűek, tekintve a színeket, a forma világot, valamint a különféle dekorációs anyagokat, legyen az élővirág, gyertya, lufi, textil, papír vagy bármi, amit a mai modern világban bele lehet vinni az esküvői dekorációba. Mivel a lehetőségek száma végtelen, a dekoráció állandóan változik és fejlődik, végül évről évre, az igényeknek megfelelő esküvői színvonalat biztosíthat. Persze megfelelő hozzáértéssel, érzékkel, ezért érdemes egy tapasztalattal rendelkező dekoratőrt fogadni, aki segít megvalósítani az elképzeléseket. Az esküvői dekorálás a dekoratőrök körében is mára egy külön szakmává nőtte ki magát, ugyanis nem csak azzal kell tisztában lenni, éppen mit diktál az aktuális esküvői trend, hanem a dekoráció megálmodásakor figyelembe kell venni a pár igényeit a rendelkezésre álló terület méretét, stílusát, elrendezését, és nem utolsó sorban az esküvő jellegét, tervezett színvonalát, mindezt összeegyeztetve a dekorációra szánt kerettel. Ahogyan nincs két egyforma esküvő, nincs két egyforma dekoráció sem. Az autók, elsősorban a párt szállító jármű szintén igényel díszítést, virág, lufi dekorációt. Nagyon fontos, hogy a virágcsokrok mindenképpen egyezzenek a terem dekorációjával. Erre akkor fektess külön hangsúlyt, ha nem egy helyről rendeled meg. Ajánlott mindent egy helyszíni megbeszélésen pontosítani, a dekorációért felelős személyekkel.
simple-western-decorationAz esküvői dekoráció anyagilag nem túl megterhelő, ellentétben azzal, amivé teszi az esküvő helyszínét, bár a költségek az álmainkkal, igényeinkkel alakul. Sok minden befolyásolja a végösszeget, számít a felhasznált alapanyag mennyisége, minősége, az élővirágok száma, fajtája, a terem nagysága, a vendégek száma, és még sok minden más. Egy egyszerűbb dekoráció körülbelül a menyasszonyi ruha árával vetekszik, ezen nem szabad spórolni!