Elegáns menyasszonyi érintés

Amikor az ifjú pár kimondja a boldogító igent, következik a gyűrűhúzás. Ekkor minden szem a menyasszony kezére szegeződik és nem csak a gyönyörű szép gyűrűt látják, hanem a kéz ápoltságát is. Nem mellesleg ez az esemény nagyon sok fotón is szerepel, hiszen fontos része a szertartásnak.

elegant-touch-Natural-French-1A trendek jönnek-mennek, de ami mindig ott marad a kifutón az a francia köröm, egy pillantás, a menyasszony kezére és fényes köröm ápolt benyomást kelt minden pillanatban. A természetes letisztult színek sosem mennek ki a divatból, finom elegáns megjelenést kölcsönöz kezednek a nagy napon. A pasztellszínek alkalmazásával körmünk illeszkedhet az esküvő témájához, vagy a menyasszonyi csokrokhoz. Az elegáns kéz természetes, de feltűnt egy új ovális alakú köröm melynek tónusai a hagyományos rózsaszín és fehér. Felejtsük el a díszítéseket az idei év a letisztult elegancia éve.

elegant-touch-Natural-French-126-2A francia köröm időtlen, elegáns megjelenést kínál minden helyzetben, tökéletes kompromisszum mindenkinek aki szereti a klasszikust, de nem akar lemaradni a divatról. Ha csak egy vidám estét akarunk kedvesünkkel, az esküvő napjára akarunk tökéletesen kinézni vagy egy partira vagyunk hivatalosak, a francia köröm mindig hízelgő, szórakoztató és tökéletes kiegészítője lesz ruhatárunknak.