Egyedi és kreatív esküvői székdekorációs ötletek

Szorít titeket a költségvetés, vagy csak egy meghitt kis létszámú családi esküvőt akartok, mutatunk nektek néhány kreatív dekorációs ötletet, melyet akár saját magatok is megvalósíthattok Előkerestünk néhány régi széket a padlásról, melyek stílusukban eléggé különböznek egymástól, hogy mindenki számára megfelelő ötletet nyújthassunk.

Gyakran azon kapom magam, hogy szép formatervezésű székeket dekoráció címén, olyan szinten vonnak be vastag szövetekkel, vagy díszítenek zöldekkel, hogy az ember már azt sem tudja, hogyan foglaljon rajta helyet. Az ilyen szintű dekoráció nem csak felesleges, hanem költséges is, és óva intem tőlük a túlbuzgó párokat.
Ötletek keresésében ellenséged és barátod is lehet az internet, néha nagyon jó ötletekre bukkanhatsz, ha böngészed a Pinterest, ad nekünk rengeteg szép inspirációt és ötletet még is halom a hangot, hogy hozzak létre valami még feltűnőbbet még szebbet a nagy napra.

A Pinterest ötleteinek segítségével és némi kis kreativitással díszítettem fel számotokra a székeket, úgy hogy azt akár saját magatok otthon, vagy akár a helyszínen is lekészíthessétek. Remélem, kedvet kaptok ahhoz, hogy további inspirációkat készítetek otthon, és ezek fényképeit elkülditek számomra.