Chill Bistro Vintage étterem Veszprémben!

Minap veszprémben az Óváros tér felé vezetett az utam, rég nem jártam arra és meglepve tapasztaltam hány hely újjúlt meg mostanában. Viszont egy apró étterem előtt furcsa vintage stílusú megállító táblába botlottam bele, és mivel az egyik kedvenc esküvői stílusom, több se kellet már fodultam is be az ajtón. És ami bent várt? Az valami csoda! Gyönyörű izléses berendezés láttán még fel sem ocsúdtam és máris mosolyogva elém toppant Strenner Petra az étterem tulajdonosa.

Gyorsan le is huppantam az első szabad asztalhoz még mindig csak körbenézve, merengve, hogy mennyit fejlődött a város vendélátása az elmúlt néhány évben. Néhány szót váltva Petrával ismerős név került szóba, Bajusz a szakács akit rég óta ismerek, és az eggyik, ha nem a legjobb szakácsnak tartom veszprémben. Ezen felbuzdulva, habár nem enni akartam, már kezembe is kaptam az étlapot, hogy végigböngésszem a kínálatot. Nem csalódtam! A divatos elegáns berendezéshez divatos és lelgáns innyencségek tekintettek rám az igényesen megszerkesztett füzetből. Grill és streetfood ételek, mellet némi olaszos választék, pizzák, tésztafélék, mind igényesen tálalva.

Mivel nem enni még egyszer mondom nem enni menntem, de fogyasztás nélkül gondoltam mégsem távozhatok, ezért kértem, egy Velős pirítőst, illetve megkértem az üzletvezetőt had készítsek néhány fényképet melyeket most megostranék veletek is.

Kellemes élmény volt betérni a város legjobb helyére, és ha bármikor utatok a Vár fele vezet térjetek be a Chill Bistro étterem és kávéházba Veszprémben.

Elérhetőségek:
Chill Bistro Étterem és Kávéház Veszprém
8200 Veszprém Óváros tér 4. (belváros)
Telefon: +36 88 444 445
Honlap: http://chillbistro.hu
Facebook: https://www.facebook.com/pg/chillbistroveszprem/