Betyáros esküvő a Balaton felvidéken

Ha valami igazán különlegesre vágysz

Ha egy igazi falusi lakodalmat képzeltetek el, megfűszerezve bőséges lakomával és ráadásként egy betyáros menyasszonyrablással, akkor Vámosi Betyár Csárda a számotokra megfelelő esküvői helyszín!
EskuvoTrend_kialltas_es_vasar_veszprem_vamosi-betyar_csarda_3A legendás étterem, a vérbeli csárda már a 18-19. században is vendégül látta az éhes és fáradt utazókat. Az épület leírhatatlanul patinás, valódi történelmi-vidéki hangulatot áraszt.

Lakodalmi menüink

  • „A” menü (hagyományos menü)
  • „B” menü (tányér service)
  • „C” menü (büfé vacsora)

További információk, kedvezmények

A fent felsorolt menüktől eltérő menüt is össze tudunk állítani az ifjú pár igényeinek megfelelően. Minden menühöz italcsomag kérhető. Bor vagy pálinka, megegyezés szerint behozható, melynek tárolásárért és felszolgálásáért nem számolunk fel külön díjat. Esküvők, rendezvények idejére terembérleti díjat és felszolgálási díjat nem számolunk fel! Az esküvői menüt 6 éves korig ingyen, 14 éves korig 30% kedvezménnyel biztosítjuk!

EskuvoTrend_kialltas_es_vasar_veszprem_vamosi-betyar_csarda_1A csárda udvarában a polgári esketés lebonyolítása megoldható. A gyerekeknek játszósarok kialakítható. Az étterem kültéri kemencével rendelkezik, így lehetőségünk nyílik frissen sült kenyeret, langallót is felszolgálni a rendezvényeinken!

EskuvoTrend_kiallitas_es_vasar_veszprem_vamosi-betyar_csarda_5A csárda továbbá catering szolgáltatást is biztosít külső helyszíneken!

Érdeklődni a vamosibetyarcsarda@gmail.com email címen vagy a +36/70/416-84-21-es számon lehet!

Nézz meg minket a Facebook-on!

EskuvoTrend_kialltas_es_vasar_veszprem_vamosi-betyar_csarda_2