Az idő foga megkoptatta már kissé a kapcsolatod?

És szeretnéd a régi bensőséges pillanatokat visszavarázsolni az életetekbe? Segítünk benne, de egy nagyon lényeges szempont van: légy nyitott.

ERŐSÍTSD MEG KAPCSOLATOD! A házasságod, szerelmed, barátságod, szereteted, tiszteleted Ünnepélyes Fogadalom Megerősítés során kihagyhatatlan megnyilvánulás a másik fél részére. Hogyan tudunk Neked harmonikusan segíteni, hogy valóban életteli legyen a megvalósítás? Fontos, hogy helyezkedj el kényelmesen és olvasd végig feltétlen ezt az oldalt, mielőtt belevágsz.

Tanácstalan vagy, mert fogalmad sincs, hogyan csináld. Ez nem a Te hibád. Mert a kapcsolat megerősítését nem tanítják az iskolában. Ha eldöntötted, hogy Te is szeretnéd sikeresen különleges módon megerősíteni a párkapcsolatod»»» kezdd itt az utad, és kérd be személyre szóló Ünnepélyes Fogadalom Kapcsolat Megerősítő Programodat.

Egymás iránti kölcsönös hűségetek szent fogadalmának, és rendíthetetlen érzelmi köteléketeknek a megerősítése felbecsülhetetlenül értékes megtiszteltetés.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas

Szeretet és megértés. Hűség és bizalom. A külföldi ünnepélyes fogadalomtétel hallatán legtöbbször kapásból egy pálmafákkal ékesített, bársonyosan puha homokkal borított és színes virágszirmokkal tarkított tengerparti kép jelenik meg lelki szemeitek előtt. Lassan pásztázza tekintetetek a kék számtalan árnyalatában tündöklő tengert. Közben lágy hullámok sejtelmes morajjal nyaldossák a fövenyt. A feldíszített boldogságkapu felé indultok kéz a kézben. És épp megcsillan rajta a napfény, hogy megpecsételjétek szerelmeteket és örök hűséget esküdjetek egymásnak a görög istenek színe előtt… A kifinomult pillanat meglepően romantikus és csillogó.

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek7„Életünk eddigi legjobb nyaralása lett a nászutunk. Mi az első házas napjainkat tölthettük el itt, rengeteg programmal tűzdelve, kedves barátokat ismertünk meg. A szívünk egy kis darabját itt hagyjuk Makrygialos!”

Róbert és felesége Veronika

Általános szabály, hogy a legnehezebb része a szervezésnek, egy különleges esemény helyének a kiválasztása és hogy melyik cégre bízzuk a kivitelezést.

Görögország autentikus szeglete a tengerparton Makrygialos és az Andromeda Travel Utazási Iroda a leghitelesebb páros, mert rendelkeznek mindazzal, amitől felejthetetlen és örök emlékű élményben lesz részetek.

A görög tengerparti üdülőhely nagyszerű választás, Makrygialos magában hordoz egy csipetnyi luxust, fenomenális tájakat és helyi ízeket, hagyományokat, aranyszínű homokos strandokat és eldugott öblöket, megható vendégszeretetet és maximális kiszolgálást, csodálatos történelmi építményeket.

utazasok-fotok

Sok munkát és energiát fektetünk valamennyi szolgáltatásunk megszervezésébe, így ki merünk állni mellette. Mi  vagyunk az elsők jelenleg Magyarországon – ami tudomásunk szerint egyedülálló:  csak az Andromeda Travel Utazási Iroda vállal minden általa szervezett utazásra, szolgáltatásra 100%-os elégedettségi garanciát.

E garanciánk a védjegyünk, hogy csak azon megbízásokat vállaljuk el, amivel ennek tudatában tudjuk szolgálni a Vendégeinket harmonikusan.
Miért fontos ez? mert amit megrendeltek tőlünk, a legapróbb részletekig kidolgozott és állandóan ellenőrzött, legmagasabb minőségű.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas11

Két kérdés azonban már rögtön, a tervezés legelső fázisában felmerül:

1. Hivatalos esküvői rituáléra vagy jelképes fogadalmi ceremóniára vágytok?fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas9

2. Hol legyen a számotokra tökéletes helyszín?

 

Amennyiben az első kérdésre az a válaszotok, hogy:
Mi egy olyan nem hétköznapi “tengerparton mezítláb sétálós” szerelmi  fogadalomtételre, jelképes szertartásra vágyunk, ami nem minősül hivatalos esküvőnek, mégis ünnepélyes.

ÉS

Ha a második kérdésre az a válaszotok, hogy:
Számunkra a tökéletes helyszín ehhez, hogy nagy álmunk váljon valóra, egy gyönyörűséges homokos tengerpart, ahová nem tart sokáig elutazni…mi például Görögországra gondoltunk.

VAGY

Netán kétségeitek vannak, hogy egyáltalán merjetek-e belevágni, megéri-e Nektek?
Valójában fogalmatok sincs (vagy csak kevéske és hiányos), hogyan kezdjetek neki és miképp zajlik ez az egész procedúra?
Tanácstalanul bámultok egymásra, mert össze-vissza kavarog megannyi gondolat a fejetekben?

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas8

Ilyenkor kell egy megbízható és barátságos szakértő,

checkboxaki azonnal felfogja és megérti, mi is a Ti szívetek vágya;
checkboxaki láthatóvá tudja tenni a láthatatlant, ahogyan megálmodtátok;
checkboxaki segít eligazodni és a helyes útra terelni benneteket a külföldi ceremónia ügyintézésének dimbes-dombos útvesztőjében;
checkboxaki teketóriázás nélkül őszintén megmondja, vajon pont Nektek kedvez ez a lehetőség vagy sem;
checkboxaki képes életszerű érvekkel alátámasztani, miért hoztok jó döntést, ha az egyik vagy a másik ajánlatot választjátok.

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek8„Házasságkötésünk helyszínéül választottuk ezt a kedves kis görög települést. A házigazdák és segítőik jóvoltából gyönyörű esküvőt élhettünk át. Hálás köszönet ezért. Ajánljuk mindenkinek, mert ez egyszerűen gyönyörűséges! Janis és Éva igazán segítőkészek és kedvesek. Sosem felejtjük el az itt töltött napokat.”

Lackó és Edi

Szerelem Megerősítő
Fogadalmi Ceremónia

gyuru

Házasság Megerősítő
Fogadalmi Szertartás

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas1

Nos, az Andromeda Travel Utazási Iroda célirányosan a legjobbat kívánja nyújtani Nektek. Ezért csak akkor merüljetek bele még jobban az olvasásba és a részletek alapos megismerésébe, ha az alábbi felsorolásból legalább 1 illik rátok:

❤ Sok éve élünk már együtt és bár nekünk nem fontos, hogy legyen hivatalos papír róla, de most mindenképp úgy érezzük, itt az idő kőbe vésni a szerelmünket. És persze, hogy legyen mit mesélni az unokáknak.

❤ Itthon kötünk/kötöttünk hivatalos házasságot, de szuper lenne számunkra egy ünnepélyes szertartás görög tradicionális elemekkel tűzdelve. Erről semmiképp sem mondunk le.

❤ Szép kort értünk meg együtt jóban-rosszban, és megünnepelnénk egy különleges helyszínen ezt a példaértékű legyőzhetetlen szeretetet, ami az évek múlásával szilárdan elmélyült.

❤ Jelentős (kerek 10 vagy akár 50 éves) évfordulónk közeledik, amit méltó jubileumi ünnepléssel szeretnénk megkoronázni. Ráadásul exkluzív ajándéknak szánom a páromnak és nincs ötletem, mit és hogyan szervezzek meg.

❤ Költségkímélő megoldást keresünk, nem tervezünk nagy felhajtást. A lényeg, hogy nem akarunk rengeteg időt, pénzt és energiát ráfordítani az komplett ügyintézésre, a hivatalos papírok, ilyen pecsét olyan engedély beszerzésére, fordíttatásra, stb…

❤ Határozott elképzeléseink vannak, és összekötnénk a kellemeset a hasznossal: nyaralás+fogadalom+nászút egyben.  Nem csak mi ketten vennénk részt a ceremónián, hanem osztoznak örömünkben a családtagok és a legjobb barátok is.

❤ Túl egy különösen nehéz és válságos időszakon, úgy döntöttünk, hogy meg kívánjuk újítani fogadalmunkat egymásnak, ami újult erővel, elégedettséggel és hatalmas boldogsággal vértez fel minket és visz tovább az életben.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas10

Pontos kalkulációs ajánlattételhez kérjük írjátok meg, konkrétan mire gondoltatok, és milyen szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni. Bizalmasan kezeljük.

Összeállítottunk három csinos fogadalmi csomagot, hogy könnyebben el tudjátok dönteni, melyik a leginkább testhez álló számotokra.

A legértékesebb “SMARAGD” Fogadalmi Csomag megrendelése esetén ezzel a luxus kiváltsággal is megajándékozunk: az ünnepélyes fogadalmi szertartással mintegy bevezetnek Benneteket a görög társadalomba, jelképesen befogadást nyertek a görög közösségbe.

fogadalom-gorogorszag-andromeda-travel-utazas6-ss

Természetesen nyitottak vagyunk az ezektől eltérő egyéni igények megvalósítására is. Nincs más dolgotok ebben az esetben, minthogy  felvázoljátok nekünk az elvárásaitokat, mi pedig aszerint készítjük el Nektek. Ilyen egyszerű.

Teljes körű, személyre szabott árajánlathoz az igények feltüntetésével nyugodt szívvel lépjetek kapcsolatba utazási irodánkkal.

* * * * * * *

FONTOS jótanácsok!
– A Fogadalmi Csomagok nem tartalmaznak hivatalos esküvői szertartást. Ha HIVATALOS görög esküvői házasságkötést szeretnétek, akkor kattintsatok ide »»» Van szakértői megoldás
– Utazási Irodánk fogadalom szervezését csakis szállásfoglalással együtt intézi. Ez azért jó Nektek, mert így flottul egy kézben van tartva A-tól Z-ig az összes szolgáltatás, és mindent 1 helyen közvetlenül a programgazdától tudtok megrendelni, kockázat nélkül.
– Ünnepélyes fogadalmi ruházatról, és az igényetek szerinti egyéb kellékekről (jegygyűrű, stb.) gondoskodjatok, ne feledjétek beszerezni és magatokkal vinni.