Az év legkreatívabb őszi esküvői tortái a tengeren túlról 2/4

Sorozatunk második részében újabb elképesztő elképzeléseket, mutatunk be, melyek már inkább műalkotások, mint torták. Ezek a torta csodák egyszerűen lélegzet elállítóak, de ötletnek sem utolsóak. Mostani tortáink a zöld, a barack, a kék és arany színeiben pompáznak.
Moonlight cukrászda, Greenport, NY

Ezt a gyönyörű, háromszintes art deco stílusú tortát, a Great Glasby című film ihlette, kiválóan alkalmas egy vintage stílusú esküvő hivatalos menyasszonyi tortájának.

01-green-wedding-color-schemes-cake

A White Cake, New York, NY

Csodálatos téli esküvői torta, marcipán és alma ízekkel. hárm szintes torta barna fondanttal bevonva, és marcipán almákkal díszítve.

02-winter-mountain-wedding-ideas-cake

Elegantly Iced, Brooklyn, NY

Igazi tengerész négyszintes esküvői torta, kék csíkokkal és kötéllel díszítve.

 03-nautical-themed-wedding-ideas-cake

Mali B Sweets, Greenport, NY

A fémes hatású arany festékkel bevont torta, minden szemet magához vonz a nagy napon, a szlagok és az orchideák még romantikusabbá teszik ezt a fényes kompozíciót.

 04-how-save-money-on-your-wedding-cake-design-07

Nine Cakes, Brooklyn, New York

Csodálatosan mutatna egy nyári szabadtéri esküvőn ez a torta. Rusztikus négyrétegű fehér menyasszonyi torta, zsákvászondíszítéssel és rózsaszín virágokkal.

 05-outdoor-summer-garden-party-wedding-ideas-cake

Mark Joseph cukrász, New York, NY

A szinteket ötletesen kettéválasztották, így a kis sütemény jóval nagyobbnak látszik, és lehetőséget ad arra, hogy játszunk egy kicsit a dekorációval. A tortát arany könnycseppekkel és Swarovski kristályokkal díszítették.

 06-how-save-money-on-your-wedding-cake-design-09

Ana Parzych cukrász, New York, NY

A cseresznye virágok nagyon népszerűek a tavaszi esküvőkön, ezen a krémszínű esküvői tortán kézzel készült művirág kompozíció adja a fő díszítést, melyet szintenként arany szalagok egészítenek ki, tökéletessé téve az összhatást.

07-how-save-money-on-your-wedding-cake-design-01