Nyerj egy álom nászutat!

alomnaszut

Az ESKÜVŐTREND csapata két szerencsés párt meglep egy görögországi ÁLOMNÁSZÚTTAL.

Feltételei:

  • Tombolajegy vásárlása
  •  Regisztráció
  • Személyes megjelenés a sorsoláson 2020. január 5-án 17 órakor a kiállítás helyszínén.

A kétnapos rendezvényünkön vásárolj tombola jegyet, illetve regisztrálj, és vasárnap délután zárás előtt kisorsolunk két szerencsés párt, akik megnyerik az álom nászutat! (Figyelem csak az nyerhet, aki személyesen visszajön a sorsolásra!)

Külföldi esküvő jár a gondolatotokban? Tengerparti esküvőre vágytok?

Életetek egyik legszebb élménye lesz a görögországi esküvőtök és nászutatok a görög világ egyik autentikus szegletében, a tengerparti Makrygialoson, ahol átélitek a csodát, aminek fénye megkoronázza az emlékeiteket!

Mi ismerjük, és most megmutatjuk Nektek azt a helyet, ahonnan örökre szóló emlékekkel térhettek haza, és mikor már ünneplitek az aranylakodalmatokat, akkor is boldogan veszítek majd elő nézegetni az ott készült fényképeket.

andromeda1Bizonyára nem szeretnétek baklövést elkövetni az esküvőtök és nászutatok során! Ezért bízzátok szakértőre a megszervezését, mert az Andromeda Travel Utazási Iroda lelkiismeretes és mosolygós csapata segít abban, hogy… »»» http://bit.ly/1IqkBDo

Hogyan és hol tudnátok eltölteni a legemlékezetesebben a mézesheteket?

Élvezzétek a nászutatokat, éljetek úgy, mint a görög mitológiai istenek!

Nyilvánvalóan, az esküvőtök tervezésénél ez a kérdés is felmerül. Gyorsan és macera mentesen szeretnétek eljutni a nászút helyszínére, és azért tengerpart is legyen, ahol tuti, hogy a legjobb kiszolgálást kapjátok.

Az autentikus görög esküvői helyszínen, Makrygialoson a kettesben töltött időtök maradandó közös élményetekké válik. A maximális egymásra figyeléshez elengedhetetlen, hogy több időtök maradjon kettőtökre, hogy kéz a kézben andalogjatok, összebújva hallgassátok a tenger lágy csobbanását, és a feszített hétköznapok bokros teendőit hagyjátok magatok mögött.

És ez még nem minden, mert… »»» http://bit.ly/1Ju8mIW

Vajon milyen érzés a szívbűvölő szobában összebújni a Kedvessel?andromeda2

  • A tengerhez közel szeretnétek a nászutatokat tölteni, ízléses mediterrán hangulatot árasztó szobában, családias környezetben? Akkor a Dias Hotelapartman superior szobái közül válogassatok! Príma választás, mert az erkélyről még a tengert is látjátok!
  • Fontos számotokra a csipetnyi luxus, szeretitek a nagy, tágas tereket és a tenger közelsége is szuper? Akkor Nektek a Dias Hotelapartman Premier Butik lakosztálya való! Itt a meghitt közös együttlét garantált, az előkelőséget a fényűző berendezés mellett a full tengerpanoráma emeli.

Ugyan hogyan nem lesz az utazásotok rémálom? Nem titok… »»» http://bit.ly/1kJb1US