A Borháló nem csak egy borkereskedés a sok közül

„Lassan az egész országot behálózza a Borháló…” Írták ezt rólunk, a franchise-ról bő 2,5 éve. Azóta már sok víz lefolyt a Dunán, a hálózat pedig megállíthatatlanul fejlődött, terjeszkedett. Ennek a sikertörténetnek egy igen fontos mérföldköve, hogy 2015. november végén Veszprémben is megnyitottuk kicsiny oázisunkat.

Elsődleges célunk, hogy Magyarországon is kialakulhasson egy minőségi borfogyasztási kultúra. Ars poeticánk, hogy a hétköznapi borfogyasztásnak is élvezetesnek kell lennie, nem szabad luxusként gondolnunk rá. Erre az irányelvre alapozva a Borháló közvetlen kapcsolatot alakít ki a hazai borászokkal, így a polcokon megjelenő paletta időről időre bővül.

shop_1448302436

„Az árakat úgy állapítjuk meg, hogy csak a legszükségesebb elemeket tartalmazza.”

Mit is jelent ez pontosan? Ha belépünk az üzletbe, rögtön elénk tárul a választék… de valami furcsa. Nem csak a megszokott palackokat látjuk szépen glédába állítva, hanem nagyobb palackokat és dobozokat is. Ez pedig nem véletlen, hiszen mindannyian hallottunk már a borok palackozásának költségeiről. Ezt kiküszöbölve töltetünk magnum- vagy pillepalackba, illetve borzsákba, aminek a közkedveltebb verziója a Bag in Box. Kissé furcsán hangzik, hogy egyszerre három, vagy öt liter bort vegyen meg az ember, de nézzük a praktikus oldalát. Elsősorban nem kell 7,5 deciliterenként kifizetned a palackozást, másrészt ha nagyobb társaság gyűlik össze nagyon praktikusnak fog bizonyulni a borzsák csapja. Végül, de nem utolsó sorban: ha esetleg nem ürül ki az utolsó cseppig, akkor sem kell aggódni, hiszen a vákuumos töltési technikának köszönhetően még hetekkel a felbontás után is ugyanazt a jó minőségű bort kortyolgathatod, mint első alkalommal.

shop_1448302454

Ha pedig az esküvőtökre készültök, akkor is jó helyen jártok. Személyre szabott kóstolótok után kiválaszthatjátok azokat a borokat, amikkel egész este örvendeztetnétek vendégeiteket. Elsősorban ilyenkor is a nagyobb kiszerelésű borainkat ajánljuk, hiszen mind tudjuk, hogy a násznép nagy fogyasztó, így ebben az esetben is fontos szempont a praktikum. Fehér-, rosé- vagy vörösbor? Száraz, félszáraz, félédes vagy édes? Előttünk nincs akadály! Miután végigkóstoltátok a kínálatot, kiválasztottátok a nektek legjobban tetszőt egy személyre szabott árajánlatot kaptok tőlünk.

shop_1448302491

Miért vagyunk különlegesek? A franchise üzletei közül kizárólag nálunk találtok különleges röviditalokat is. Legyen szó whiskyről, cognac-ról, különféle likőrökről vagy a világ különféle tájairól összeválogatott vodkákról, itt megvan amit kerestek!

Várunk benneteket egy felejthetetlen kóstolóra vagy csak egy jó beszélgetésre Veszprém szívében, a Fortuna udvarban!

Facebook