9 tipp hogy gyorsan formába hozd magad

A Te férjed olyanak szeret téged amilyen vagy, de a nagy nap közeledtével azért nem árt egy kicsit formába hozni magad. Ki ne szeretne javítani kicsit a tartásán, a vonalain, de a mozgás a hangulatunka is javítja, és sokkal magabiztosabbnak, és energikusabbnak érhetjük magunkat a nagy napon.

Tedd a mozgást az esküvő szervezés szerves részévé

Kicsit furcsának tűnhet, a fitnesst az esküvő részeként kezelni. De ha kiemelt hangsúlyt fektetünk a nagy napra, akkor érdemes néhány teljesíthető célt kitűzni. Ne hízzuk ki a ruhát, csak alakot formáljunk, vagy veszítsünk a test zsírtartalmából. Bármi is legyen a cél, az reális és megvalósítható legyen. Céljaid írd le pontos időbeosztásokkal, mintha egy találkozót szerveznél, így nagyobb az esélye, hogy elérd őket.

Vond bele partnered is
Dolgozzatok ki közös edzéseket, versenyeket, ez extra motivációt ad, hogy elérd a célodat. Ha mindketten elkötelezitek magatokat egy program mellett, sokkal nagyobb valószínűséggel nem adjátok fel, inkább segítitek egymást. A fenntartható egészséges életmód a testmozgás, ma már napi rutin egy modern pár életében. Cseréld le az esti közös tévénézést, egy szórakoztató edzésre, vagy egy romantikus sétára, kiegészítve egészséges tápláló ételekkel.

dream-bridal-body-club__GroupCycle-all_image_x_all_x_34_20915Keres és próbálj ki új mozgásformákat

Ahhoz hogy motivált marad, olyan tevékenységet kell találnod, amely megfelel a számodra. Találj olyan programot, amely folyamatos kihívást jelent és élvezetes, legyen ötletes és innovatív. Olyan mozgásformát válasz, ami képviseli saját személyiségedet. Egy közösség, egy edzőterem nagyszerű hely arra, hogy kipróbálj új típusú gyakorlatokat, mint a TRX, pilates, vagy a jóga. A legtöbb helyen rendelkezésre áll személyi edző, aki megtervezi a programodat, és segít leküzdeni a korlátokat.

Használj wellness labdát

A legjobb alakformáló megoldás, mely jelentős fizikai és egészségügyi javulást eredményez, beleértve a testtartás javulását, és megerősíti a gerincet. Ha lecseréled irodai székedet, a munkával töltött időt is tartásod javítására fordíthatod. A tökéletes testtartás elengedhetetlen, az esküvői ruha viselésénél, különösen akkor, ha az nehéz, és nem viselsz tűsarkút minden nap. A mellet hogy a labda javítja a testtartásodat, folyamatosan kalóriát is éget.

dream-bridal-body-hotelsspa__WellnessBall-ActiveSitting-wellnessballactivesitting_image_x_all_x_7_22229Izzad ki

A nagy intenzitású intervallum edzés (HIIT) s leghatékonyabb és legeredményesebb edzésforma. Lényege maximális intenzitású mozgás minimális pihenőidő beiktatásával. HIIT edzések lehetővé teszik, hogy a nap bármely időszakába beiktassuk. Ilyen rövid éles, nagy intenzitású edzés a sprintelés, ökölvívás, vagy a ciklikus falmászás, mindegyik hirtelen növeli a pulzusszámot és izzaszt.

Fektess hangsúlyt a felső testedre is

A hölgyek hajlamosak elhanyagolni a felső testüket, ez az a terület, amelyet szinte mindenki figyelmen kívül hagy. De ahhoz hogy a ruha tökéletesen mutasson rajtad, kötelező beiktatnod az edzésprogramodba. Nagy hangsúlyt kell fektetned a karok, a vállak és a mellkas edzésére

Mozogj zenére

A zene és a videó fantasztikus kikapcsolódást nyújt edzés közben, jót tesz a testnek és a léleknek. A pörgős gyors zene alkalmazása nagyszerű keményebb edzésnél a ritmus tartására, segít koncentrálni a tökéletes gyakorlat elvégzéséhez.

dream-bridal-body-TECHNOGYM-Group-cycle-connect_classHozz létre egy fittness sarkot otthon.

A hideg sötét téli hónapok, nem túl inspirálóak. Nincs kedvünk kimozdulni, otthonról. Ugyan a házi edzés nem olyan hatékony, mint az edzőteremben, de hogy ne essünk ki a formából érdemes egy kis sarkot kialakítani, ahol néhány alapvető funkcionális edzést el tudunk végezni. Nem kell sok minden, egy pár wellness súly, és labda.

dream-bridal-body-hotelsspa__GroupCycle-all_image_all_all_x_22195Mérhető a fejlődés

És végül az okos telefonok világában számtalan program, és kütyü van, mellyel megbizonyosodhatsz céljaid eléréséről. Én ugyan még kiforratlanak látom ezeket, de motivációs tényezőként érdemes egyet-egyet kipróbálni.