5 kiváló ötlet, hogyan tedd színesebbé az esküvődet

Van jobb módja, hogy egy kis színes vidámságot vigyél az esküvődbe, mint a konfetti? Legyen, világos pasztellszínű, vagy merész színes elkápráztatathatod vele a vendégeidet!

Konfetti keverék

Mivel szerezhetnél nagyobb örömet a vendégeidnek, minthogy aktívan legyenek a nagy napon. Készíts apró csomagokat kisebb nagyobb, színben és tónusban eltérő konfetti darabokból, virágszirmokból, és helyezd el üvegekbe. A mókás kis pakkok igen jól mutatnak.
Kérd meg a vendégeket, hogy mielőtt elkezdik szórni, keverjék össze őket, így egy teljesen egyedi csodálatos konfetti szórásban lesz részetek.

cool-confetti-ideas-shropshire-petals-ShropshirePetals.com-Coral-Reef-£13.50-per-litre

Kivalló szórakozás

Ha szeretnél egykét egyedi, vidám fotót a nagy napról akkor a konfetti erre is alkalmas, Készíts egypár extra konfetti adagot, és hagyd, hogy a vendégek, had szórakozzanak vele. A mellet hogy a fotósodnak kiváló témát adsz, nagyszerű időtöltés a vendégek számára hogy elüssék az időt a ceremónia és a fogadás között.

cool-confetti-ideas-shropshire-petals-qOo8WpliMctK4k5qJy2uc9WjRqlzaxfn-UDk3pmEClQQGA9-ViXjoH3YUatgg-XW3AkXY6wvFGP9Q975HsSGRs

Konfetti ágyú

Ha szeretnél valami mást csinálni, mint a megszokott sablon, akkor a menyasszonyi autóra szereljetek néhány konfetti ágyút, amit a sofőr hoz működésbe. Így az egész ifjú pár konfetti esőben fürödhet, és kiváló képeket készíthetnek a fotósok.

cool-confetti-ideas-shropshire-petals-7YtYeLV-q3epau3H83eg0oF19E6JyFJGBHUq49xQnUsVh3ZOJ4P5GuduX-uRXmlZor0Jcg3AUyZTSgVJ5en5mg

Használd díszítésre!

Ha kisseb fogadást adsz, vagy nagyobb vacsorát, az asztalokat is feldíszítheted vele. Véletlenszerűen terítsd el az asztalokon, így újabb színeket és textúrákat véve a terítésbe. Ha fehér abroszra, vadvirág, rózsa, hortenzia szirmokat szórsz, különböző árnyalatú konfettivel nagyon feldobja az összhatást.

cool-confetti-ideas-shropshire-petals-dvvQJMLOmS3OF87AJDAvjkQvTfQOdwSpLgiz_S_4NI4

Használd az összkép javítására

Legyél kreatív, amellett hogy a konfettit, a fentiekben felsoroltakra használod, készíthetsz belőle installációkat is. Az esküvőd világába illeszkedő kiegészítő elemként, kis tölcsérekben vintage stílusú díszítőelem lehet egy kosárban, vagy néhány régi bőrönd tetején. bármilyen szokatlan helyen használhatod!

cool-confetti-ideas-shropshire-petals-p8m8YyLyvJURhSiknerzWQF3ZYUFcqh3k1SpQnicBjA