2017 menyasszonyi ruhái -Theia tavaszi kollekció

A kollekciót Rafal Makiela fotográfus egyik képe inspirálta, melyen egy fehér köpenyes alak lebeg az ezüstös tengerben. A 2017-es gyűjtemény megtestesíti a mennyei, fehér álom esküvői ruhákat, rengeteg csillogó ezüst, és jeges-fehér árnyalatú részlettel, árasztva futurisztikus kifinomultságot, és időtlen eleganciát.

Az ember úgy érzi, hogy a ruha költemények múzsájául David Bowie szolgált, egyedi galaktikus megjelenésével. A szertett művész 1976-os sci-fi filmje “Az ember aki a földre hullott” sugallta nosztalgikus, kozmikus, űrkorszakának irányzata tükröződik vissza, amit ellensúlyoz az elegancia és a kifinomultság. A kvarc kristály díszítések, segítenek összekötni, a múltat és a jelent,  miközben a kőnek lelki és gyógyító ereje is van. Más elemek, mint a lágyított nejlonnal díszített selyem jacquard, és a finom kristályos minták, hímzett rafia minták a régi és azúj lenyűgöző ötvözetei,

Theia ismét páratlan kollekcióval nyűgözött le minket, és alig várjuk, hogy mivel rukkol elő az őszi kollekció bemutatójén.