2017 menyasszonyi ruhái -Theia tavaszi kollekció

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A kollekciót Rafal Makiela fotográfus egyik képe inspirálta, melyen egy fehér köpenyes alak lebeg az ezüstös tengerben. A 2017-es gyűjtemény megtestesíti a mennyei, fehér álom esküvői ruhákat, rengeteg csillogó ezüst, és jeges-fehér árnyalatú részlettel, árasztva futurisztikus kifinomultságot, és időtlen eleganciát.

Az ember úgy érzi, hogy a ruha költemények múzsájául David Bowie szolgált, egyedi galaktikus megjelenésével. A szertett művész 1976-os sci-fi filmje “Az ember aki a földre hullott” sugallta nosztalgikus, kozmikus, űrkorszakának irányzata tükröződik vissza, amit ellensúlyoz az elegancia és a kifinomultság. A kvarc kristály díszítések, segítenek összekötni, a múltat és a jelent,  miközben a kőnek lelki és gyógyító ereje is van. Más elemek, mint a lágyított nejlonnal díszített selyem jacquard, és a finom kristályos minták, hímzett rafia minták a régi és azúj lenyűgöző ötvözetei,

Theia ismét páratlan kollekcióval nyűgözött le minket, és alig várjuk, hogy mivel rukkol elő az őszi kollekció bemutatójén.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.