2017 menyasszonyi ruhái – Houghton tavaszi kollekció

Mindig nehéz valami újat kitalálni az esküvői divatban. Houghton tervezőjének Ktharine Polknak, sikerült, egy ultramodern, kortárs stílussal a reflektorfénybe kerülnie. Polk ügyesen játszik a különböző formájú és hatású rétegekkel, textúrák és szövetek ötvözésével bohókás, esztétikus. divatos kollekciót alkotott.

Fodrok, többszintű selyem szoknyák, selyem, csipke, és szifon sziluettek fiatalos és veszettül nőies modern kifinomultságot kölcsönöz a gyűjteménynek. A tervező hajlamos a rendhagyó fordulatokra, a teljes testet beborító átlátszó fekete csipkét, kiegészítve finom selyem szoknyával, kontrasztos több dimenziós hatást hozva létre. Polk kollekciója, egyszerre hagyományos és illedelmes, szexi és merész. Keveredik a lezúduló nyakvonal, a magas gallér, a váll nélküli ruha, kiegészítve egy sor eklektikus fémes virágos dísszel, ékszerrel, toll díszítéssel, irizáló flitterekkel, és derék övvel. A kollekcióban megjelennek a retro elemek is mint a 90-es évek piszkos neccharisnyái, a lakkbőr, és a vaskos sarkű cipők. Az a menyasszony aki nem elégszik meg a hagyományos fehér, és elefántcsont, színekkel itt egy csomó árnyalat közül választhat. Megjelenik a galambszürke, az ezüst, és a fekete.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”93″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”296″ thumbnail_height=”447″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”100″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavetítés indítása]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]