2016 menyasszonyi ruhái – Időutazás a 20-as. 30-as évekbe

Marylise Couture harmadik márka a nagy belga esküvői ruha gyártó a Marylise & Rembo Fashion csoportban. Az idei kollekciót az 1920-as és 1930-as évek be repít el minket a gondtalan kifinomultság, felszabadultság, feszültség nélküli világába.

Bár a kollekciót a letisztult sima vonalak jellemzik, a részletek a luxust, az eleganciát sugározzák. A ruhák a legfinomabb olasz szövetekből, sifon, könnyű selyem szatén, Jacquard, tüll és toll felhasználásával készülnek, valódi Swarovski kristállyal díszítve, ezzel is fokozva a gazdagság, és csillogás érzését.
A kollekció tervezője, Alden Misolas aki 15 éve, a Marylise tervező csapatának főnöke. 1984-ben diplomázott a rangos Antwerpen divat akadémián és lett sikeres tervező. Pályáját szabadúszóként kezdte, majd egy fotózás során, meghívást, kapott a vállalt csapatába. Kezdetektől fogva egyfajta vonzódás alakult ki a vállalt és a tervező között, mely megteremtette az alapjait egy hosszútávú és gyümölcsöző együttműködésnek. Sok ügyfél kérésének köszönhetően, Misolas megbízzák a Couture kollekció tervezésével. A tervező számára egy álom vált valóra, és azonnal elfogadta a lehetőséget. A 10 darabból álló kollekció három fő jellemzője a részletek, a stílus és a kényelem.