10 mesés cipő az esküvőd napjára

Amikor kiválasztod az esküvődre a cipőd van néhány dolog amit figyelembe kell venned, mint például hogy megy e a ruhádhoz? Vajon megfelel-e a helyszínhez? Vajon illik e az esküvő témájához? Becci Clubb kiválasztott 10 gyönyörű cipőt, amiből kiválaszthatod hogy melyik illik a legjobban álomesküvődhöz.

Csillogó Glamour

A lábad ragyogni fog ebben a gyémánttal díszített elől nyitott cipőben, ha a Rainbow Clubból választasz. Tökéletes döntés egy mesebeli esküvőhöz, hozzáadja a kellő csillogást a ruhához.

10-fabulous-wedding-shoes-RainbowClub_Orvietto_2016_£120

Vintage Csodák

Ezek gyönyörű cipők Rachel Simpsonból, egy masnival kiegészítve tökéletes választás a vintage témájú esküvőre egy nagy vidéki háznál. A lágy rózsaszín és ezüst tükröződjön az esküvői virágokon vagy a koszorúslányok ruháján.

10-fabulous-wedding-shoes-Rachel-Simpson-Agnes-Ivory-£165-pair

Retro Divat

Ezek a T vonalú cipők az ezüst és arany szegéllyel a Pink Paradoxontól ideális választás egy retró esküvőre. Egy térdig érő ruhával kiváló választás lehet.

10-fabulous-wedding-shoes-pinkparadoxshoes.com-SCENT_SGL_WEB

Valami kék

Duplázd meg cipőd hatékonyságát, hogy egy halvány kék színű cipőt választasz a Charlotte Mills Bridaltól. A sarok résznél egy stilizált szív van, ami a bokánál összekapcsolódik- gyönyörű!

10-fabulous-wedding-shoes-Charlotte-millsApril-pale-blue-group

A hagyományos

Kibírja a tradicionális esküvőt a templomtól a szertartásig. Ezek a gyönyörű Rachel Simpson cipők tökéletes magassága miatt élvezheti a napot anélkül, hogy aggódnunk kellene a fájó lábunk miatt. A sodort fém szíj gyönyörű befejezése a háromdimenziós virágnak.

10-fabulous-wedding-shoes-Rachel-Simpson-Myrtle-£180-pair

Mesés lapos talpúak

Nem kell, hogy 5-cmrrel magasabb legyél- ne félj!Ezek a kecses balerina cipők a Charlotte Millstől nagyszerű választás menyasszonyoknak, hogy akár áttáncold az éjszakát vagy akár egy tengerparti esküvőre- senki nem akarja hogy az értékes esküvői cipő a homokba süllyedjen. Szeretjük a gyöngyös szív megoldást.

10-fabulous-wedding-shoes-charlottemillsbridal.co_.uk-Anabel-champagne-jewel-top

Elragadóan különböző

Visszatekintünk a 80’as évekre, ezekkel a mókás esküvői cipőkkel a Love Art Weartől. Van egy csodálatos tradicionális eleme, ez pedig a csipke szalag, tökéletes egy szórakoztató szerető menyasszonyhoz. A dombor nyomott szívek hozzá egy szép nőies részlet.

10-fabulous-wedding-shoes-LOVE-ART-WEAR-ART_INESSA-WHITE1_£260

Finom részletek

Ezek az elegáns nyitott cipők szépen hímzettek és csillogó brossal vannak kiegészítve a Rainbow Clubbtól, jó választás egy igazi lányos lánynak. Csodásan fognak kinézni egy egyszerű stílusú ruhával.

10-fabulous-wedding-shoes-RainbowClub_Marie_2016_£110.00

Romantikus vörös

Egy merész mennyasszonynak tökéletes választás ezek a vörös magassarkú a Charlotte Millstől. Csodásan fog kinézni egy rock and roll ihletésű esküvőn. Párosítsd őket egy térdig érő ruhával és táncold át az egész éjszakát!

10-fabulous-wedding-shoes-charlottemillsbridal.co_.uk-Alexis_Red-3-HR

Fantasztikus virágok

Ha egy virágos témájú nyári esküvőt tervezel ez a nyitott elejű Rainbow Clubb cipő ideális választás. Csodásan fog kinézni a ruha alatt és még esküvő után is viselheted.

10-fabulous-wedding-shoes-RainbowClub_Gabriella_2016_£99.00

Te melyikben lennél ördögien angyali az esküvőd napján?