10 ígéret, amit minden koszorús lánynak be kell tartania

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Koszorúslánynak lenni nem csak annyit jelent, hogy ugyan olyan ruhát viseltek. Elég sok feladat vár rátok, amikkel mind segíteni tudjátok a menyasszonyt. Itt van 10 fogadalom a koszorús lányoknak.

  1. Megígéritek, hogy nagyon izgatottak lesztek annál a résznél, amikor kimondják boldogító IGEN-t, úgy, hogy még mérföldekről is lehet hallani. Ez természetes.
  2. Mindig kéznél lesztek, ha a vendégek elkeverednek az ültetésnél segítetek.
  3. Mindig rajtatartjátok a szemeteket a Facebookon a nagy napig. Még akkor is, ha ez még 6 hónapig eltart. Minden egyes esküvővel kapcsolatos posztot likeolni fogtok.
  4. Megszervezitek a legjobb leánybúcsút a menyasszonynak mindazokkal a dolgokkal, amit Ő szeret. Plusz megígéritek, hogy nem foglaljátok le táncos fiúkat, persze ha Ő nem akar, mi akkor is beöltözünk jelmezekbe.
  5. Ott lesztek, amikor az esküvői ruháját választja ki, hogy tudassátok vele milyen gyönyörű. Ok?
  6. Figyelitek, hogy a férjjelölt időben odaérjen a szertartásra.
  7. Ígérjétek meg, hogy az esküvő napján reggel behűtött pezsgő fogja várni, hogy stílusosan kezdjétek meg az ünneplést. Megpróbáljátok megnyugtatni, és biztosítani arról, hogy Ő lesz a legboldogabb nő a világon.
  8. Megígéritek, hogy egész nap rendelkezésére fogtok állni, ha például mosdóba kell mennie, segítitek, ami ebben az esetben a menyasszonyi ruhával nem olyan könnyű.
  9. Küldetésetek az is, hogy a táncparkett soha ne legyen üres, még akkor se, ha a barátságtalan nagybácsival kell táncolni.
  10. Mindenekelőtt ígérjétek meg, hogy akármikor szüksége lesz rátok, Ti ott lesztek – nevetni, sírni vagy csak a jó hangulat miatt, attól a pillanattól kezdve, hogy igent mondott az esküvőre, mert tudjuk, hogy Ő ugyan ezt csinálná nekünk.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.