10 ígéret, amit minden koszorús lánynak be kell tartania

Koszorúslánynak lenni nem csak annyit jelent, hogy ugyan olyan ruhát viseltek. Elég sok feladat vár rátok, amikkel mind segíteni tudjátok a menyasszonyt. Itt van 10 fogadalom a koszorús lányoknak.

  1. Megígéritek, hogy nagyon izgatottak lesztek annál a résznél, amikor kimondják boldogító IGEN-t, úgy, hogy még mérföldekről is lehet hallani. Ez természetes.
  2. Mindig kéznél lesztek, ha a vendégek elkeverednek az ültetésnél segítetek.
  3. Mindig rajtatartjátok a szemeteket a Facebookon a nagy napig. Még akkor is, ha ez még 6 hónapig eltart. Minden egyes esküvővel kapcsolatos posztot likeolni fogtok.
  4. Megszervezitek a legjobb leánybúcsút a menyasszonynak mindazokkal a dolgokkal, amit Ő szeret. Plusz megígéritek, hogy nem foglaljátok le táncos fiúkat, persze ha Ő nem akar, mi akkor is beöltözünk jelmezekbe.
  5. Ott lesztek, amikor az esküvői ruháját választja ki, hogy tudassátok vele milyen gyönyörű. Ok?
  6. Figyelitek, hogy a férjjelölt időben odaérjen a szertartásra.
  7. Ígérjétek meg, hogy az esküvő napján reggel behűtött pezsgő fogja várni, hogy stílusosan kezdjétek meg az ünneplést. Megpróbáljátok megnyugtatni, és biztosítani arról, hogy Ő lesz a legboldogabb nő a világon.
  8. Megígéritek, hogy egész nap rendelkezésére fogtok állni, ha például mosdóba kell mennie, segítitek, ami ebben az esetben a menyasszonyi ruhával nem olyan könnyű.
  9. Küldetésetek az is, hogy a táncparkett soha ne legyen üres, még akkor se, ha a barátságtalan nagybácsival kell táncolni.
  10. Mindenekelőtt ígérjétek meg, hogy akármikor szüksége lesz rátok, Ti ott lesztek – nevetni, sírni vagy csak a jó hangulat miatt, attól a pillanattól kezdve, hogy igent mondott az esküvőre, mert tudjuk, hogy Ő ugyan ezt csinálná nekünk.